Το NBA 2K21 όπως δεν το έχετε ξαναδεί - Πρώτα gameplay πλάνα από την PS5 έκδοση (vid)

To περίφημο video game για το μπάσκετ, το NBA 2K21, έρχεται και οι εικόνες του εντυπωσιάζουν - Έχεις την αίσθηση πως βλέπεις κανονικό παιχνίδι!

Το NBA 2K21 όπως δεν το έχετε ξαναδεί - Πρώτα gameplay πλάνα από την PS5 έκδοση (vid)

Η αναμονή έφτασε επιτέλους στο τέλος της. Η 2K Games και η ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts αποκάλυψαν την next-gen έκδοση του NBA 2K21 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα εντυπωσιακό gameplay βίντεο που παρουσιάζει το μεγάλο άλμα στον ρεαλισμό και την ευκρίνεια. Σε αυτό βλέπουμε ‘ατόφια’ πλάνα από έναν φιλικό αγώνα μεταξύ των Golden State Warriors και Dallas Mavericks, τα οποία έχουν τραβηχτεί από το PS5.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μαζί με το ντεμπούτο των next-gen κονσολών. Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμο για τα Xbox Series X και Xbox Series S παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου. Ομοίως, για το PlayStation 5 στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που θα καταφθάσει δηλαδή και η κονσόλα.

Αναλυτικότερα, η next-gen έκδοση του NBA 2K21 θα έρθει με τις εξής βελτιώσεις και προσθήκες:

Τεράστιο άλμα στον τεχνικό τομέα με σύστημα φωτισμού επόμενης γενιάς, καλύτερα textures, physics, animations και άλλες βελτιώσεις.

Η κίνηση των παικτών έχει επανασχεδιαστεί, όπως επίσης και το αντίκτυπο των συγκρούσεών τους, κάνοντας χρήση νέων μηχανών για το collision και το animation εντός του παρκέ.

Ολόκληρη η αρένα ζωντανεύει και θα είναι πιο δραστήρια από ποτέ, με 150 μοναδικούς χαρακτήρες που έχουν δική τους AI και αντιδρούν απρόσκοπτα για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Εκτεταμένο soundtrack με περισσότερα από 202 τραγούδια στο launch και περισσότερα να έχουν δρομολογηθεί για το μέλλον.

Πηγή: unboxholics