«Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης»

Το κανάλι One TV αποκαλύπτει ότι οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης ανήκουν σε εταιρεία συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

«Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης»

Το κανάλι «One» φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων (στην οποία ιδιοκτήτης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη), έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε.

Η απάντησή της Ξάνθης στις καταγγελίες για τη σχέση με τον Σαββίδη

Ξάνθη: «Ξέρετε μήπως αν η “ΣΟΥΖΑΝΑ” έβαλε παντελόνια και βγήκε μπροστά;»

Η RFA συνδέεται με όλες τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα καθώς μέσω αυτής έχει γίνει η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, της Σουρωτής και της PARALOT.

Επιστολή - χείμαρρος του Κούγια, με αφορμή τις αποκαλύψεις για τη σχέση Ξάνθης - ΠΑΟΚ

Τα έγγραφα αυτά, επίσης, τα οποία το κανάλι τα θέτει στην διάθεση της δικαιοσύνης, αποδεικνύουν ότι τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης εισέπραξαν οι κύριοι Πανόπουλος και Συγγελίδης, οι οποίοι παραμένουν και στο ΔΣ της Ξάνθης αλλά και στο ΔΣ της εταιρείας VIALAND.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ για τη σχέση Σαββίδη - Ξάνθης

Επίσης, άλλο ένα στοιχείο του ρεπορτάζ του «One» που αποδεικνύει την άρρηκτη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη είναι το γεγονός πως οι κύριοι Πιαλόγλου και Χαραβαζής, συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στις δύο εταιρείες.

Από υποβιβασμό μέχρι αποβολή προβλέπει ο Νόμος σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας

Γαβαλάς: Τα δέκα εκατομμύρια του ανιψιού Σαββίδη και το σαββατιάτικο ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Εφόσον αυτά που καταγγέλλει το κανάλι ισχύουν, πρόκειται για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας για διπλή ιδιοκτησία ΠΑΕ από τον ίδιο ιδιοκτήτη.