Η «συγγνώμη» ακούστηκε από το Τόκιο

Τη στιγμή που η Ελλάδα δοκιμάζεται από τις φωτιές, ήρθε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Γιάννης Φουντούλης να ζητήσει συγγνώμη από το Τόκιο! Ποιος; Αυτός που εδώ και χρόνια περιμένει να προπονηθεί στο σπίτι του υγρού στίβου και να παίξει στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού

Η «συγγνώμη» ακούστηκε από το Τόκιο

Η συγγνώμη που όλοι περιμένουμε να ακούσουμε, ήρθε τελικά από το μακρινό Τόκιο. Στην άλλη άκρη της γης, βρέθηκε ένας Έλληνας, ένα παλικάρι από τη Χίο, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, να ζητήσει συγγνώμη!

Ελλάδα - Ουγγαρία 9-6: Έπος στο Τόκιο, έγραψε ιστορία η Εθνική ομάδα πόλο (vids)

Γιατί; Γιατί πανηγυρίζει, μαζί με τους συμπαίκτες του, την πρόκριση στον τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Γιατί αυτή η Εθνική ομάδα έγραψε ιστορία και για πρώτη φορά χάρισε στην Ελληνική υδατοσφαίριση αυτό που τόσα χρόνια της έλειπε. Ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιατί... βύθισε για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών την πανίσχυρη Ουγγαρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και γιατί την Κυριακή θα παίξει έναν τελικό που όλοι μας θα θέλαμε να ζήσουμε.

Συγκλονιστικός Φουντούλης: «Συγγνώμη για τη χαρά μας, το μυαλό μας είναι στην Ελλάδα» (vid)

Κι όμως αυτή τη στιγμή ο Φουντούλης επέλεξε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Χιώτης άσος του Ολυμπιακού που εδώ και χρόνια περιμένει να προπονηθεί στο «σπίτι» του Υγρού Στίβου. Εδώ και χρόνια περιμένει να παίξει και να κατακτήσει τίτλους στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού.

Βλάχος: «Εμείς ζούμε το όνειρό μας - Πίσω στην πατρίδα χάθηκαν και όνειρα και θυσίες» (vid)

Εδώ και δεκαετίες, όχι μόνο ο Γιάννης Φουντούλης, όλο το ελληνικό πόλο, περιμένει να ακούσει ένα συγγνώμη για την κοροϊδία, τα ψέματα και τη λεζάντα του αεροδρομίου. Τις υποδοχές, τα λουλούδια και τα μεγάλα λόγια.