Συγκλονιστικός Φουντούλης: «Συγγνώμη για τη χαρά μας, το μυαλό μας είναι στην Ελλάδα» (vid)

Ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης μετά το τέλος του ημιτελικού με την Ουγγαρία ζήτησε συγγνώμη για τους πανηγυρισμούς της ελληνικής αποστολής, τη στιγμή που η Ελλάδα δοκιμάζεται από τις φωτιές.

Συγκλονιστικός Φουντούλης: «Συγγνώμη για τη χαρά μας, το μυαλό μας είναι στην Ελλάδα» (vid)

Τεράστιος ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης. Ο Χιώτης άσος του Ολυμπιακού, ζήτησε συγγνώμη για τους πανηγυρισμούς, τη στιγμή που η χώρα μας δοκιμάζεται από τις φωτιές, ξεκαθαρίζοντας πω το μυαλό όλων είναι στην Ελλάδα.

«Έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαστε 13 παίκτες, οι προπονητές, όλοι μαζί φτάσαμε την Ελλάδα στον τελικό. Κάνουμε ένα Ολυμπιακό τουρνουά που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

Ελλάδα - Ουγγαρία 9-6: Έπος στο Τόκιο, έγραψε ιστορία η Εθνική ομάδα πόλο (vids)

Θέλει κόπο. Δεν έχω λόγια. Γράφτηκε ιστορία. Μας μένει ακόμη ένα ματς. Έχουμε επηρεαστεί από αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να αφιερώσω το μετάλλιο εκεί γιατί εμείς εδώ παίζουμε πόλο.

Βλάχος: «Εμείς ζούμε το όνειρό μας - Πίσω στην πατρίδα χάθηκαν και όνειρα και θυσίες» (vid)

Μια νίκη δεν ξέρω εάν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων στην Ελλάδα. Ευχόμαστε όλα να τελειώσουν και να μην κινδυνέψει κανένας. Συγγνώμη για τη χαρά που έχουμε. Καταλαβαίνετε όμως πως όλη μας τη ζωή το περιμέναμε. Με όλο το σεβασμό θα πανηγυρίσουμε, αλλά το μυαλό μας είναι στην Ελλάδα. Δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ, παρέα με αυτά τα παιδιά».