Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Ακολουθήσαμε όλους τους κανόνες της ΔΟΕ και της FINA»

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, πρόεδρος της ΚΟΕ, τοποθετήθηκε από το Τόκιο όπου και βρίσκεται, για τις εξελίξεις με την Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης να μένει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Ακολουθήσαμε όλους τους κανόνες της ΔΟΕ και της FINA»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, από το Τόκιο όπου και βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας που μετέχουν των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή την Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης και το γεγονός πως έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων λόγω κρουσμάτων.

«Ακολουθήσαμε όλους τους κανόνες που έχει ορίσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Φραγκάκη: «Θα είμαι εγώ η επόμενη; Θα αγωνιστούμε τελικά; Η απάντηση είναι όχι»

Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για ότι συνέβη στις αθλήτριές της καλλιτεχνικής κολύμβησης, και κάναμε ότι περνάει από τις δυνατότητές μας προκειμένου να αγωνιστούν με αξιοπρέπεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Οι κανόνες όμως είναι κανόνες για όλους και πρέπει να τους σεβόμαστε αν θέλουμε όλοι μας να προστατεύσουμε το Ολυμπιακό κίνημα.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όλη η Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η ομάδα μας έπρεπε να αποσυρθεί. Τώρα πλέον κοιτάμε μπροστά, και ευχόμαστε όλοι να γίνουν καλά και να επιστρέψουμε υγιείς στα σπίτια μας.

Θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Γιατί δεν λείπει το ταλέντο σε αυτή την ομάδα, αλλά και στις υπόλοιπες αθλήτριες που έρχονται από τις μικρότερες ηλικίες.

Tρία νέα κρούσματα Covid-19 στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός.

Πάντα γεννά ευκαιρίες.

Καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ολυμπιακή αποστολή».