Φραγκάκη: «Θα είμαι εγώ η επόμενη; Θα αγωνιστούμε τελικά; Η απάντηση είναι όχι»

Η Έλενα Φραγκάκη, μία από τις κοπέλες της Εθνικής ομάδας της καλλιτεχνικής κολύμβησης που δυστυχώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Τόκιο, έκανε μια ανάρτηση για όλα όσα ζουν τα κορίτσια στην Ιαπωνία.

Φραγκάκη: «Θα είμαι εγώ η επόμενη; Θα αγωνιστούμε τελικά; Η απάντηση είναι όχι»

Πάλεψαν για να στείλουν την Ελλάδα ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ομαδικό, κάτι που είχε να συμβεί από το 2004 και την Αθήνα. Μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, με κλειστές πισίνες, κατάφεραν να γράψουν ιστορία αλλά δυστυχώς δεν θα ζήσουν το όνειρο.

Η Έλενα Φραγκάκη, μέλος της Εθνικής ομάδας της Καλλιτεχνικής κολύμβησης, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Σίγουρα όχι έτσι όπως φανταζόμασταν ή τουλάχιστον ελπίζαμε.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όλη η Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης

Τις τελευταίες μέρες συνέβησαν πράγματα που κανείς μας δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει. Σχεδόν η μισή αποστολή κόλλησε κορονοϊό, έπρεπε να μένουμε καραντίνα όλη η ομάδα και ας ήμασταν οι υπόλοιπες αρνητικές, δεν κάναμε ούτε μια βόλτα στο χωριό πέρα από τη διαδρομή για τα καθημερινά τεστ, κάθε μέρα ξυπνούσαμε με αβεβαιότητα και φόβο, λέγοντας στους εαυτούς μας: «Θα είμαι εγώ η επόμενη; Θα αγωνιστούμε τελικά;».

Η απάντηση είναι όχι.

Δεν θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο, κάτι τόσο σημαντικό για εμάς, κάτι για το οποίο δουλεύουμε τρία χρόνια τώρα και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε θυσιάσει για να το καταφέρουμε, για να προκριθεί το ομαδικό στους ολυμπιακούς αγώνες.

Tρία νέα κρούσματα Covid-19 στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Αυτή η ολυμπιάδα εξελίχθηκε εντελώς διαφορετική από όσα είχαμε ονειρευτεί. Καλώς η κακώς έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό.

Τη συγκεκριμένη στιγμή προέχει η υγεία μας, τόσο η ψυχική όσο και η σωματική, γιατί το να βλέπεις τους κόπους τριών ετών να χάνονται δεν είναι εύκολο πράγμα.

Παρόλα αυτά η ζωή συνεχίζεται. Είμαστε περήφανες που φτάσαμε μέχρι εδώ».