Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όλη η Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης

Εκτός Ολυμπιακού Χωριού όλα τα μέλη της Εθνική ομάδας της Καλλιτεχνικής κολύμβησης. Δυστυχώς χάνει την ευκαιρία να περάσει στον τελικό και το ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου!

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όλη η Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η ελληνική αποστολή ενημερώθηκε πως όλη η Εθνική ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης μένει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Το ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου δεν θα συμμετάσχει το μεσημέρι της Τρίτης (03/08, 13.30) και είχε πάρα πολλές ελπίδες να βρεθεί στον τελικό, μετά τη 10η θέση στο πρόγραμμα της Δευτέρας (02/08).

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΟΕ

«Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».

Θυμίζουμε, τρία νέα κρούσματα αθλητριών στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, ανακοίνωσε η ΕΟΕ το πρωί της Τρίτης (03/08). Αρχικά ανακοινώθηκε πως δεν θα υπάρξει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Τελικά η ελληνική αποστολή ενημερώθηκε πως δεν θα αγωνιστεί και το ντουέτο που τη Δευτέρα (2/8) ήταν δέκατο και ήταν έτοιμο για πρόκριση στον τελικό, δυστυχώς μένει κι αυτός εκτός Αγώνων.

Λογικό είναι να υπάρχει πίκρα στα κορίτσια που έστειλαν τη χώρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο ομαδικό, ύστερα από 17 χρόνια. Τελικά δεν θα τα δούμε στο Τόκιο να αγωνίζονται...