Δουβαλίδης: «Δεν το βάζω κάτω, θα προσπαθήσω να είμαι στο Παρίσι» (vid)

Ο Κώστας Δουβαλίδης δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά στα 110μ. εμπόδια αλλά όπως είπε δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει να είναι και στο Παρίσι σε τρία χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Δουβαλίδης: «Δεν το βάζω κάτω, θα προσπαθήσω να είμαι στο Παρίσι» (vid)

ΟΚώστας Δουβαλίδης μετά το τέλος της προσπάθειάς του στο Τόκιο στα 110μ. εμπόδια και τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά, δήλωσε πως δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει σε τρία χρόνια να είναι στο Παρίσι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

«Η επίδοση του Μίλτου ήταν κάτι φοβερό, μας έκανε όλους περήφανους. Του εύχομαι ακόμη περισσότερες διακρίσεις και το 2024 να πάρει ξανά το χρυσό. Δεν πρόλαβα να τον δω στο ολυμπιακό χωριό γιατί ετοιμαζόμουν για τον αγώνα μου. Ήταν η τέταρτη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλω να πιστεύω πως είμαι έμπειρος. Θα προσπαθήσω να είμαι στο Παρίσι, δεν θα τα βάλω κάτω.

Σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω έναν καλό εαυτό. Πείσμωσα όμως. Δέχτηκα ότι όλη αυτή η δύσκολη χρονιά θα πάει έτσι. Παρ’ όλα αυτά θέλω να πάω στο Παρίσι και να περνάω κάθε γύρο με περισσότερη δύναμη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δουβαλίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του στην κάμερα της ΕΡΤ.