Αποκλείστηκε ο Δουβαλίδης στα 110μ. εμπόδια για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου

Αποκλείστηκε ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ. εμπόδια από τα ημιτελικά για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου. Είχε χρόνο 13.63 ενώ ο ΠολωνόςΝτάμιαν Ζίκιερ με 13.61 ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να προκριθεί.

Αποκλείστηκε ο Δουβαλίδης στα 110μ. εμπόδια για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου

Δεν συνεχίζει ο Κώστας Δουβαλίδης για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου. Στα 110μ. εμπόδια κατετάγη στην 7η θέση στην 5η προκριματική σειρά των 110μ εμπόδια, κατά την 5η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην 4η συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη έμεινε εκτός ημιτελικών, αφού τερμάτισε σε 13.63 που είναι και η καλύτερη εφετινή του επίδοση.

Κορυφαίος στη σειρά του ήταν ο Αμερικανός Ντέβον Άλέν με 13.21, ενώ την κορυφαία επίδοση και στις 5 προκριματικές σειρές έκανε ο συμπατριώτης του Γκραντ Χόλογουεϊ με 13.02.

Ο Δουβαλίδης κατετάγη 27ος στο σύνολο κι έχασε την πρόκριση για μία θέση, αφού πέρασαν στα ημιτελικά 26 αθλητές, με τον τελευταίο εξ αυτόν να σημειώνει επίδοση 13.61 (ο Πολωνός Ντάμιαν Ζίκιερ) και ο Έλληνας αθλητής να χάνει την πρόκριση για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς μετείχε στη 2η προκριματική σειρά και με 13.59 τερμάτισε τέταρτος για να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά, σημειώνοντας την κορυφαία φετινή του επίδοση.