Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε παίζουν Πετρούνιας, Τεντόγλου, για μετάλλιο και Στεφανίδη - Ώρες και κανάλια

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας (2/8) για τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε παίζουν Πετρούνιας, Τεντόγλου, για μετάλλιο και Στεφανίδη - Ώρες και κανάλια

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν άπαντες στην Ελλάδα τους αγώνες των Λευτέρη Πετρούνια και Μίλτου Τεντόγλου τη Δευτέρα (2/8), καθώς οι δύο αθλητές μας θα διεκδικήσουν μετάλλια στους τελικούς των κρίκων και τους μήκους αντίστοιχα.

Πρώτος στη «μάχη» θα ριχτεί ο Τεντόγλου στις 04.20 (τα ξημερώματα), όταν και ξεκινάει ο τελικός του μήκους (ΕΡΤ 1). Ο Πετρούνιας θα διεκδικήσει το χρυσό στους κρίκους στις 11.00 (EΡΤ 2), ενώ στις 04.38 θα τρέξει και η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα προκριματικά των 200μ. που είναι και το καλό της αγώνισμα (ΕΡΤ1).

Νωρίτερα, στις 03.00, οι Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης θα λάβουν μέρος στα προκριματικά της σφυροβολίας ανδρών, ενώ στις 05.30 η Εθνική ομάδα πόλων των ανδρών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των ΗΠΑ για τον Α' όμιλο (ΕΡΤ 3).

Στις 13.20 ξεκινάει η προσπάθεια της Κατερίνας Στεφανίδη, της Νικόλ Κυριακοπούλου και της Έλενας Πόλακ στον προκριματικό του επί κοντώ (ΕΡΤ 1), ενώ στις 13.30 η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα δοκιμάσει στο ελεύθερο πρόγραμμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου (ΕΡΤ 3).

Στην ιστιοπλοΐα συνεχίζουν τους αγώνες τους οι Τσουλφά/Σπανάκη και Μάντης/Καγιαλής στα 470 γυναικών (06.05) και ανδρών (08.35) αντίστοιχα.