Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αλιγκούζη αντί Πλατανιώτη δηλώθηκε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η Ελλάδα δηλώθηκε με τη Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη-Κομηνέα ως παρτενέρ της Εβελίνας Παπάζογλου, αντί της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, στο ντουέτο καλλιτεχνικής κολύμβησης.  Στο ομαδικό δηλώθηκε η Δανάη Καριώρη.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αλιγκούζη αντί Πλατανιώτη δηλώθηκε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Με τη Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη-Κομηνέα ως παρτενέρ της Εβελίνας Παπάζογλου, δηλώθηκε η Ελλάδα στο ντουέτο καλλιτεχνικής κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 του Τόκιο.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Αθήνα, βρίσκεται καθ΄οδόν προς την Ιαπωνία, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι διοργανωτές θα της επιτρέψουν να αγωνιστεί.

Έτσι, στην τεχνική σύσκεψη πριν την έναρξη των αγωνισμάτων της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η ελληνική πλευρά αποφάσισε να δηλώσει την Αλζιγκούζη στο ντουέτο, προκειμένου να μη χαθεί η δυνατότητα της Ελλάδας να μετάσχει στον προκριματικό, που αρχίζει την Δευτέρα (2/8) με το ελεύθερο πρόγραμμα.

Αντίστοιχα, στο ομαδικό δηλώθηκε η Δανάη Καριώρη, η οποία είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή ως αναπληρωματική, μαζί με τις Παπάζογλου, Αλζιγκούζη, Φραγκάκη, Γιαλαμά, Καραμέσιου, Μισίκεβιτς και Βασιλοπούλου.