Ταξιδεύει για το Τόκιο και η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ταξιδεύει για το Τόκιο και ενδεχομένως να την δούμε στην καλλιτεχνική κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ταξιδεύει για το Τόκιο και η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Για το...κόλπο της χρονιάς πάει η ελληνική αποστολή στο Τόκιο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Γιάννης Γιαννουρής, μαζί με την αθλήτρια...κυνήγησαν τη συμμετοχή της τελευταίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και μένει να δούμε εάν θα δικαιωθούν, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή για το Τόκιο. Μάλιστα η ΕΟΕ είχε ενημερώσει σχετικά χωρίς να αναφέρει το όνομα της αθλήτριας.

«Η αθλήτρια δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. H EOE εκφράζει τη συμπαράσταση της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ανέφερε η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Τελικά η Πλατανιώτη, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξιδεύει για το Τόκιο χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα προλάβει και να συμμετάσχει στους Αγώνες. Τα πάντα θα κριθούν στην τεχνική σύσκεψη της Κυριακής (1/8), όπου η ελληνική πλευρά θα δηλώσει την Ευαγγελία Πλατανιώτη και μένει να φανεί εάν θα γίνει αποδεκτή η συμμετοχή της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατέκτησε δύο μετάλλια, τις τελευταίες ημέρες υποβλήθηκε σε διαδοχικά τεστ και από τη στιγμή που εμφανίστηκαν δύο αρνητικά self test και βγήκε αρνητικό και το μοριακό, μπήκε στο αεροπλάνο.