Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα «μαχαίρια» ΕΟΕ και ΕΡΤ - Ειρωνικό tweet για τη μη μετάδοση του Γκιώνη!

Νέο κάζο ολκής από την ΕΡΤ, καθώς δεν έδειξε και τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη - Αιχμηρό tweet από την ΕΟΕ που «βράζει» με τη δημόσια τηλεόραση.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα «μαχαίρια» ΕΟΕ και ΕΡΤ - Ειρωνικό tweet για τη μη μετάδοση του Γκιώνη!

Στα... μαχαίρια βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) με την ΕΡΤ. Ο λόγος; Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τον Λευτέρη Πετρούνια και το γεγονός ότι η Δημόσια Τηλεόραση δεν έδειξε ζωντανά την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη, ένας ακόμη κορυφαίος Έλληνας αθλητής αγωνίστηκε χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γκιώνη, ο οποίος έκανε φοβερή προσπάθεια στο πινγκ πονγκ και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τρίτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά, με τον αγώνα όμως να μην μεταδίδεται από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Για το ζήτημα έκανε σχετική ανάρτηση η Ομοσπονδία, σημειώνοντας τα εξής: «Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…».

Στη συνέχεια, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία «βράζει» με την ΕΡΤ, έκανε το εξής ειρωνικό tweet: «Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;»