Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 29 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου (29/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 29 Ιουνίου

Κυριαρχεί το 45ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, στις αθλητικές εφημερίδες. Δείτε, τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας, σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου

«ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ!» γράφει το ΦΩΣ, το οποίο προσθέτει: «2-1 - Με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός «έλιωσε» την ΑΕΚ - Το 45ο πρωτάθλημα ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ο ΘΡΥΛΟΣ, δείχνοντας στο ΟΑΚΑ την απόλυτη ανωτερότητά του στο ελληνικό πρωτάθλημα - Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν δύο γκολ (38’ Ελ Αραμπί, 45’ Καμαρά), είχαν δύο δοκάρια (Ελ Αραμπί, Φορτούνης) και θα μπορούσαν να κάνουν σκορ-ρεκόρ
Στην επανάληψη έριξαν ρυθμό, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Αραούχο στο 66’, ισορρόπησαν το ματς, αλλά και πάλι οι Πειραιώτες είχαν τις καλύτερες στιγμές για να σκοράρουν περισσότερα τέρματα.

Καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο οι θερμοκρασία

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Το ήθελε περισσότερο - Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 0-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με γκολ των Μάτος (36’) και Σφιντέρσκι (45’+4’) και παρέμεινε ζωντανός για τη 2η θέση.

Μετρό: Τι ξέρουμε για τη Γραμμή 4, Πετρούπολη - Λυκόβρυση σε σχήμα U διερχόμενη από το κέντρο

«Όνειρο», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Και τώρα... νίκη στην Τούμπα», θέλει η Ώρα.

«Στόχος επετεύχθη», σύμφωνα με τη Metrosport.

«Υποκλίθηκε όλη η Ελλάδα», λέει η Live Sport.

«Άξιος», κατά τη Sportime, «Simply the best!», κατά τη Sportday.

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.