Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 20 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου (20/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 20 Ιουνίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Σάββατο 20 Ιουνίου (20/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ...», γράφει το ΦΩΣ καθώς: «Την έξοδο δείχνει η Σπόρτινγκ στον Εντουάρντο Ενρίκε, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από το πρόσφατο ματς με την Τοντέλα - «Παραμονεύει» ο Ολυμπιακός για τον Βραζιλιάνο χαφ, που αποτελεί τη Νο 1 επιλογή αν πωληθεί ο Καμαρά».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «Πιέζει η Γαλατά τον ΟΜΑΡ! - Μηνύσεις στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός, επειδή ψήφισε να μην έχουν κόσμο οι ημιτελικοί του Κυπέλλου».

Επίση στο ΦΩΣ: «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ - Νέα δοκιμή χθες με τον Λοβέρα, ενώ στη θέση του Ματιέ μπήκε και ο Φορτούνης - Ποια τα υπέρ και τα κατά των δύο που παλεύουν για την αρχική ενδεκάδα - Αύριο το κρίσιμο τεστ του Γάλλου ενόψει ΠΑΟΚ.

Το ΦΩΣ λέει ακόμα: «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» - Αποχώρησε εξαπολύοντας «κεραυνούς» ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης λίγο πριν από την ψηφοφορία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ήταν εκτός ημερησίας διατάξεως) για κλειστά γήπεδα στους ημιτελικούς Κυπέλλου - Η ομοσπονδία δεν περίμενε ούτε την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής - Έξαλλος και ο Φούσεκ.

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

  • Νέος πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκ 1 ο Μπουτσικάρης
    Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού επικράτησε του συνυποψήφιού του Αλέξη Κούγια με ψήφους 8-5 και ένα λευκό.
  • «Ας μην κάνουμε συγκρίσεις με την Αγγλία…»
    O Στέλιος Γιαννακόπουλος στο «ΦΩΣ» για την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο - Τι λέει για τις χαώδεις διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα, τα άδεια γήπεδα, το πέρασμά του από την Μπόλτον και την αγαπημένη του Λίβερπουλ.
  • Κίνηση σε όλα τα μέτωπα
    Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το «2» ο Αμερικανός Άαρον Χάρισον - Πιάνει λιμάνι ο Τσαρλς Τζένκινς, τον οποίο εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Μένει αλλά με διαφορετικό κασέ ο Όγκουστιν Ρούμπιτ για τρίτος ψηλός.

Γιορτή του πατέρα: Πότε πέφτει και η τραγωδία από την οποία ξεκίνησε

«Ντροπή τους! Τρέμουν και τον λαό του θρύλου», λέει ο Πρωταθλητής.

«Διπλό χτύπημα», προαναγγέλλει η Ώρα.

«Ξέσπασμα», περιμένει η Metrosport.

«Και Φόστερ και Γουίτινγκτον» και «Betshop! Arena», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Αρέσει», σύμφωνα με τη Sportime, «Γεμίζει, αδειάζει», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.