Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 28 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 28 Μαΐου (28/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 28 Μαΐου

«ΣΦΗΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ», γράφει σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου (28/5), το ΦΩΣ και εξηγεί «πώς ο Ολυμπιακός έχει μπλεχτεί με Νάρσινγκ και Ιέ. Ποια η σχέση των δύο υποθέσεων, τι λένε σε Τουρκία και Ολλανδία για το μπάσιμο των Πειραιωτών - Φέγενορντ και Τραμπζονσπόρ έχουν βρει μπροστά τους τούς «ερυθρόλευκους» - ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: «Μπορεί να μείνω περισσότερο στον Ολυμπιακό».

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΓΥΡΙΣΑΝ! - «Έχουμε τον ίδιο πρόεδρο» δήλωσαν Μίσιτς και Στάρτζεον και μετά τα… μάζεψαν - «Όπλα» στα χέρια του Ολυμπιακού ενόψει CAS οι δηλώσεις των παικτών ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Επίση στο ΦΩΣ: «Σέντρα στις 6 Ιουνίου - Η κυβέρνηση έδωσε την έγκριση στη Σούπερ Λιγκ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την επόμενη εβδομάδα, αφού οριστικοποιήθηκαν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν».

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «Να γιατί πρέπει να μείνουν Χριστοδούλου και Γιώτα…» - Η Κατερίνα Νικολαΐδου, τελευταία αρχηγός πριν γίνει αυτοκράτορας ο Ολυμπιακός στο γυναικείο βόλεϊ, εξηγεί τους λόγους στο «ΦΩΣ»

Στο ΦΩΣ και «Ξέρω τι θα… κάνεις φέτος το καλοκαίρι - Ο απόλυτος οδηγός του φιλάθλου για την ποδοσφαιρική δράση του επόμενου διμήνου - Τα 22 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που αρχίζουν από αύριο μέχρι την 1η Ιουλίου».

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει -Τι θα γίνει με τα σχολεία -Ποιοι εργάζονται -Οι επόμενες αργίες

«Κάρφωσαν τον ΠΑΟΚ οι ίδιοι του οι παίκτες», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Σήκωσε μανίκια», λέει η Πράσινη.

«Ποια πρόταση; Ούτε κρούση», σύμφωνα με την Ώρα.

«Παίξε το τίμια», προτρέπει η Metrosport.

«Μάχη για τρεις» και «Πιέζει ο Μπάσα», στη Live Sport.

«Το συντομότερο», κατά τη Sportime, «England calling», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.