Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 11 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 11 Μαΐου (11/5).

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 11 Μαΐου

Το ΦΩΣ κάνει λόγο για «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜ! - Ραγδαίες εξελίξεις χθες, καθώς ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ακόμη έναν ακραίο επιθετικό που είναι πιο ψηλά στη λίστα από τους ΚΟΥΡΤ, ΜΠΟΥΑ και ΖΟΤΑ. «Τον πρώτο λόγο η Τραμπζονσπόρ για ΜΠΕΝΣΑΡΚΙ» λένε οι Τούρκοι, αλλά έμπλεξαν πάλι τον Ολυμπιακό. ΕΒΔΟΜΑΔΑ εξελίξεων για ΟΜΑΡ, ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ - Ακολουθούν οι ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ και ΑΒΡΑΑΜ - Τα ευχάριστα περιμένει και ο ΧΑΣΑΝ».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΠΥΡΙΝΗ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ! - «Απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις στα γήπεδα, εφόσον μας το επιτρέψουν * Δεν μας βαραίνει καμία ντροπή τύπου Γουέμπλεϊ ή χούντας, ούτε υποβιβασμού στη Β’ Εθνική».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΦΟΥ - Γιατί ο ΜΑΡΤΙΝΣ αποφάσισε να μείνει στο λιμάνι ο συμπατριώτης του χαφ και την επόμενη σεζόν * Ο «χάρτης» των κεντρώων, ο Σάσα του Άρη και ο Καμαρά.

«ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» - Το «ΦΩΣ» εξασφάλισε τη μεγάλη συνέντευξη του Μαρτίνς στην «A Bola» * Ο Πορτογάλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έμεινε στον Πειραιά * «Δικό μας το πρωτάθλημα, στο μυαλό μας Κύπελλο και Γουλβς» λέει ο 49χρονος τεχνικός. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ χθες στην Ελλάδα ο Σουντανί για να συνεχίσει την αποθεραπεία.

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει - Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις

«Καίει η υπόθεση Γουίλσον», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Να βλέπουν δίχτυα», ζητά η Πράσινη.

«Ντίκο, θα παίξει δυνατά μόνο αν», σύμφωνα με την Ώρα.

«ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΟΚ», περιμένει η Metrosport.

«Σεισμός με Καλάθη», κατά τη Live Sport.

«Αγκαλιά με Γκόρι», για τη Sportime, «Αϊτόρ», για τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.