Δημοσιογράφοι και παραγωγοί του Sport24 Radio 103.3 για το «λουκέτο» στον σταθμό

Το «λουκέτο» του Sport24 103.3, σχολίασαν δημοσιογράφοι και παραγωγοί που εργάζονταν στον ραδιοφωνικό στθαμό. Οι πρώτες τους σκέψεις στα social media.

 Δημοσιογράφοι και παραγωγοί του Sport24 Radio 103.3 για το «λουκέτο» στον σταθμό

Διαβάστε τις αντιδράσεις κάποιων εξ αυτών στα social media, μετά την απόφαση της ιδιοκτησίας να κλείσει τον ραδιοφωνικό σταθμό, Sport24 103.3.

Ευάγγελος Μίχος

Το ραδιόφωνο είναι ο ΕΡΩΤΑΣ μου...
Αγαπώ το SPORT 24 Radio 103,3...
Μην περιμένετε κλισέ όμως, από μένα...
Λέω, λοιπόν, το δικό μου ΑΝΤΙΟ, με αυτό το...μεταφορικό τραγούδι (σ.σ. Δάκης και Χριστιάνα - Μίλα Μου).
ΥΓ. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον PANTELARAS. Σε αυτόν που πονάει περισσότερους από όλους απόψε για το ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. Του το αφιερώνω...

Σταύρος Γεωργακόπουλος

Κρατάμε μόνο τα καλά και προχωράμε. Περήφανος που φόρεσα τη φανέλα, από την πρώτη μέρα του SPORT 24 Radio 103,3 μέχρι την τελευταία. Μεγάλο ευχαριστώ στον Παντελάρα και σε όλα τα παιδιά που δουλέψαμε παρέα, απ’ όλα τα πόστα. Ευχαριστώ κι όλους εσάς, την κορυφαία εξέδρα, για την αγάπη και τη συμπαράσταση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, να είμαστε γεροί και δυνατοί να ζήσουμε όσο γίνεται πιο πολλές εμπειρίες. Το ταξίδι συνεχίζεται...

Αυλαία στο Sport24 Radio - Τον ακολούθησε ο Legend - Η επόμενη κίνηση του Δημήτρη Μάρη

Διονύσης Βερβελές (14.00 - 16.00)

Ξέρω, είναι δύσκολο… Μετά από 1901 ημέρες, ήρθε (και) αυτό το τέλος. Ο Sport24 Radio 103,3 έριξε τίτλους τέλους. 62 μήνες και 15 ημέρες εδώ, νιώθω πραγματικά σαν να… έφυγε ένα μέρος από την καρδιά μου.


Δεν χρειάζεται να σας αναλύσω αν είμαι στεναχωρημένος, το πως είμαι… Μοιραστήκαμε πολλά. Δεκάδες μεταδόσεις, πολλά γκολ, χαμένες ευκαιρίες, χιλιάδες ώρες εκπομπών με ακροατές. Με τύπους που μας έριξαν και κατάρες, που μας έβρισαν, έτσι είναι οι εκπομπές επικοινωνίας. Λίγοι. Καθημερινά, μέσω των «Μπαλαδέρος» ένιωθα πιο ώριμος. Η εκπομπή μου θύμιζε λίγο το στρατό. Ένιωθα να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερος ως άνθρωπος.

Ευχαριστώ όλους εσάς που συνομιλήσαμε. Που στείλατε τα γλυκά σας, τα σουβλάκια σας, τα δώρα σας, που μας δείξατε την αγάπη σας. Δεν έχω λόγια, έκανα φίλους ακροατές μέσα από το ραδιόφωνο και κυριολεκτώ.

Όταν Γενάρη του 2015 ο Παντελής Διαμαντόπουλος με έπειθε να συμφωνήσουμε και με στήριζε, δεν περίμενα το ταξίδι να φτάσει ως εδώ… Γενικά είμαι καχύποπτος με τα media της χώρας, αλλά ο Παντελής κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα. Παντελάρα πιστεύω να σε δικαίωσα και σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Ξέρεις εσύ...

Ευχαριστώ όλους τους συμπαρουσιαστές μου σε αυτή την εκπομπή, από την πρώτη ημέρα ως και σήμερα. Και ειδικά τους Kostas Goulis και Κώστας Τσίλης που συνεργαστήκαμε εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια… «Χτίσαμε» μια καλή εκπομπή πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος που ήμουν μέλος της από το πρώτο τηλεφώνημα στις 12 Ιανουαρίου 2015, ως το τελευταίο, σήμερα 27 Μαρτίου 2020.

Τι να πω για τα παιδιά στην παραγωγή. Αφανείς ήρωες. Μάγκες, «μάχη» να δώσουμε γρήγορα το θέμα, σωστοί! Φωνάρες στα δελτία ειδήσεων, εξαιρετικές εκπομπές και σίγουρα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γίγαντα Sozon Iriotis και τις μουσικάρες του (αν έβαζε και λαϊκά θα τον είχα… Θεό), αλλά και στους ηχολήπτες που είναι πίσω από τα μικρόφωνα, αλλά έδιναν τον… αέρα για να μας ακούτε! Μαζί και η Ράνια, η γραμματέας μας, ψυχάρα, ενημέρωνε για τα πάντα, σοβαρή και επαγγελματίας! Το διαφημιστικό, το λογιστήριο, όλοι… Δεν είναι εύκολο να κάνεις… ταμείο τέτοια ώρα.

Θα κλείσω με δύο κουβέντες. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να ξεπεράσετε τις δύσκολες ώρες και ημέρες που περιμένουν τη χώρα μας, με τις επιπτώσεις του κορονοϊού να χτυπούν τις πόρτες των περισσοτέρων. Δεν επέλεξα να ανεβάσω φωτογραφία… Θα σας βάλω ένα βίντεο, συλλεκτικό. Επειδή έχω ένα… ψώνιο με τον εαυτό μου, σας δείχνω πως έκλεισα τη σημερινή εκπομπή. Έτυχε, να είναι η τελευταία. Που να το ήξερα…

Υ.Γ.: Υγεία να έχουμε και προχωράμε… Αυτό να κρατήσετε ως οδηγό!

Βασίλης Γερασίμου

«ΤΕΛΟΣ.... Ο SPORT 24 RADIO ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΧΟΛΗΠΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ Dimitrios Machairas. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!»

Η 24 Media κλείνει και τον μουσικό σταθμό Legend 88,6

Κώστας Γουλής

Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο... Το θέμα είναι να κρατάς μέσα σου το καλύτερο των αναμνήσεων και να κοιτάς μπροστά. Ευχαριστώ από καρδιάς τους Dionisis Verveles και Κώστας Τσίλης γι' αυτά τα δυόμισι χρόνια που ήμασταν μαζί στους "Μπαλαδέρος" και μακάρι να ξανασμίξουμε κάποια στιγμή όλοι μαζί και να γελάμε, να μαλώνουμε, να βγάζουμε όλη την "τρέλα" μας όπως κάναμε τόσο καιρό.

Ευχαριστώ και τον Παντελή Διαμαντόπουλο που με ξανάβαλε στα ερτζιανά τον Φλεβάρη του 2017 μέσα από τον Sport24 Radio. Να είναι καλά όλα τα παιδιά, οι ηχολήπτες, οι τεχνικοί μας, η Ράνια μας, οι πάντες...


Να είστε όλοι σας καλά και να προσέχετε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε. Να προσέχουμε, για να ανταμώνουμε...


Τσάρλυ Πρωτόπαπας

Ξεκινάω για το τελευταίο Σουτ Τηλεφώνημα. Τον αγάπησα αυτόν τον σταθμό, προχωράμε.

Χρήστος Σούτος

Κλείνουμε λοιπόν....Από το βράδυ μόνο μουσική. Καλή συνέχεια σε όλους τους φίλους που είτε βρεθήκαμε στα ίδια στούντιο είτε όχι. Ιδιαιτέρως Ευχαριστώ τα παιδιά που μοιραστήκαμε την βραδυνή ζώνη, αρχικά 12 με 2 και μετά 11 με 2. Πολλά ευχαριστώ και σε όλους εσάς τους φίλους ακροατές που μας στηρίξετε όλα αυτά τα χρόνια και μας κάνατε πρώτη εκπομπή στα ερτζιανά. Ευχαριστούμε και .....τα λέμε!!!!

Κλείνει τα μεσάνυχτα ο Sport24 Radio 103,3

Παύλος Σαχτούρης

Όλα τα ωραία έχουν τέλος. Ένα όμορφο ταξίδι 18 μηνών για εμένα ολοκληρώνεται απόψε. Στις 12 τα μεσάνυχτα… Μετά μουσική στους 103,3. Το διάστημα αυτό ήμουν μέλος της ομάδας του SPORT 24 Radio 103,3.


Μια ξεχωριστή εμπειρία. Την πρώτη χρονιά στην απογευματινή ζώνη, τη δεύτερη στη βραδινή. Πολλές ιδιαίτερες στιγμές, θα τις κρατήσω όλες. Ειδικά την επαφή και την επικοινωνία με τον κόσμο.

Όπως και το γεγονός ότι με ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τύγχανε να γνωριστούμε ποτέ, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε δύο κουβέντες παραπάνω και με ορισμένους κάνουμε πλέον παρέα. Μεγάλη υπόθεση.
Ευχαριστώ τον Παντελή που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάλα σε αυτή την σπουδαία ομάδα.

Τον συνοδοιπόρο τις νύχτες της φετινής σεζόν, Christos Soutos, αλλά και τον Kostas Gkontzos που ήμασταν μαζί πέρσι τα απογεύματα.

Τους συμπαίκτες εκτός και εντός στούντιο. Γιώργο, Δημήτρη, Λευτέρη, Σπύρο, Στέφανο, Σοφία, Νίκο, Μαρία, Γιώργο, Γιάννη, Έρη, Παναγιώτα και Νικήτα.
Επίσης την Ράνια που ήταν ο αφανής "ήρωας" αυτής της ομάδας, αλλά και τον Σώζωντα για τη μουσική.

Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ακροατές και τις ακροάτριες στους 103,3. Ειδικά φέτος, στη βραδινή ζώνη.

Η επικοινωνία είναι κάτι ανεπανάληπτο. Πολλοί και πολλές τονίσατε πώς σας κρατάγαμε συντροφιά τα βράδια. Αυτό που δεν έχετε συνειδητοποιήσει είναι πώς πρόκειται για κάτι αμφίδρομο.Και εσείς μας κρατάγατε παρέα. Χωρίς όλους εσάς, τα βράδια στον... αέρα δεν θα είχαν νόημα.

Υ.Γ. Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε; Πολέμα!

Τάσος Νικολογιάννης

Mετά απο 14 μήνες ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στον Sport24Radio , που σταματάει ξαφνικά το πρόγραμμά του μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας. Δεν θα τα λέμε, όμως, ούτε από το Sport24.gr, αφού όπως ενημερώθηκα ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας. Να είστε όλοι καλά , να έχετε υγεία και εύχομαι σύντομα να τα ξαναπούμε, από κάπου αλλού .Προσέχετε και μείνετε σπίτι.

Σπύρος Καβαλιεράτος

Τελειώσαμε πριν απο 11 λεπτά, αλλά δεν μείναμε μονάχοι. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς και της ψυχής μου τον Παντελή Διαμαντόπουλο γι αυτό το ωραίο ραδιοφωνικό ταξίδι, που για μένα κράτησε 4,5 χρόνια. Συνεχιζουμε όμως το ταξίδι της δημοσιογραφικής μας ζωής και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Μεγάλη διαδρομή. Το sport24.gr δεν τελειώνει ποτέ...

Σωτήρης Γεωργίου

TEΛΟΣ...Όλα τα ωραία έχουν μια αρχή και ένα τέλος.... Ο Sport24radio 103,3 μετά από 5 χρόνια λειτουργίας ,από σήμερα το βράδυ δεν θα εκπέμπει το αγαπημένο σας πρόγραμμα όπως ήδη μάθατε! Θέλω να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας για τα 5 αυτά χρόνια τον Παντελή Διαμαντόπουλο που με επέλεξε πρώτο πρώτο στην αγαπημένη σας ομάδα και σταθμό, όλα τα παιδιά και συναδέλφους που ήμασταν πραγματικά μια ομάδα, τους αγαπημένους ηχολήπτες -τριες και όλο το προσωπικό που συντελούσε και χωρίς να φαινόταν στην λειτουργία του σταθμού .

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με τίμησε από την πρώτη μέρα και οδήγησε την αγαπημένη μας εκπομπή στην πρώτη θέση ! Και όλους τους καλεσμένους μας από όλους τους χώρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους..... Η εκπομπή αυτή σε 5 χρόνια έβαλε τον κόσμο να σκεφτεί, να προβληματιστεί, έκανε παρέα στους εργαζόμενους το βράδυ ,έβαλε τέλος στην μοναξιά πολλά φίλων, απέτρεψε αρκετούς από την κατάθλιψη και την αυτοκτονία ακόμα, μοίρασε δεκάδες τραπέζια φαγητού, βρήκε δουλειά σε κόσμο!

Έβαλε μπροστά το εμείς από το εγώ, τον άνθρωπο και είχαμε στην πρώτη γραμμή την πατρίδα και την θρησκεία ! Βάλαμε ένα λιθαράκι ,προβλέψαμε τα σημερινά γεγονότα αλλά όχι τα δικά μας!

Υγεία σε όλους ειδικά την δύσκολη αυτή ώρα, δύναμη, αισιοδοξία και με την βοήθεια του Θεού πιστεύω δεν θα χαθούμε και με κάποιο τρόπο θα ξαναστήσουμε την ωραία μας παρέα που άνοιγε την σκέψη μας...Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους εσάς τους ακροατές μας και της εκπομπής μου ειδικότερα καθώς μια εκπομπή ανήκει σαν επιτυχία στον παραγωγό στο ήμισυ και το υπόλοιπο σε εσάς!

Κώστας Γκόντζος

Φυσικά οι περισσότεροι θα το έχετε μάθει ήδη.
Ο sport24radio από σήμερα αναστέλλει την λειτουργία του και επομένως το ραδιοφωνικό ραντεβού μας αύριο δεν θα ισχύσει, όπως βεβαίως δεν ισχύει πλέον κάποιο ραδιοφωνικό ραντεβού μέχρι να περάσει όλη αυτή η ιστορία και να δούμε στα απομεινάρια της τι και πως θα επαναλειτουργήσει.

Απλά να το έχετε κατά νού γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην το συναντήσετε μπροστά σας.

Το ότι δηλαδή όλη αυτή η κρίση, πέρα από τις άμεσες απώλειες σε ζωές, πέρα από τις άμεσες... παράπλευρες απώλειες στην ζωή, τα; εισοδήματα και κυρίως τις δουλειές όλων μας, θα βαθύνει μετά το πέρασμά της ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές και ταξικές διαφορές ανάμεσά μας και μην έχετε την παραμικρή αυταπάτη ότι αυτή την κρίση θα... την πληρώσουν όλοι όπως σας λένε.

Ούτε ΟΛΟΙ την πληρώνουν τώρα και ούτε φυσικά ΟΛΟΙ θα την πληρώσουν μετά.
Η πρώτοι και καλύτεροι στην σειρά... προτεραιότητας σ' αυτή την "πληρωμή" θα είναι πάντα η ίδια, εμείς δηλαδή από την μια μεριά, οι εργαζόμενοι και η συντριπτική πλειοψηφία των λαών όλου τους κόσμου και οι... ΑΛΛΟΙ από την άλλη.
Αλλά θα έχουμε καιρό γι' αυτά.

Προς το παρόν να είστε καλά όσοι ανταμώναμε στα ερτζιανά μέχρι τώρα, θα συνεχίσουμε να μιλάμε, να παλεύουμε, να χαιρόμαστε και να αγωνιζόμαστε και τώρα και μετά.

Να προσέχετε...

Θανάσης Κρεκούκιας

Πέντε χρόνια και κάτι ψιλά μετά, ύστερα από 254 εκπομπές (και μια ακόμα έτοιμη που δεν πρόλαβε να παίξει), ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω, αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για τα άπειρα καλά σας λόγια, για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους καλεσμένους που ήρθαν στο στούντιο και φυσικά στα παιδιά του σταθμού, είτε μοιράστηκα μαζί τους το μικρόφωνο, είτε όχι.

Στην υπέροχη Ράνια, σε όλους τους μαγικούς ηχολήπτες/τριες, στα παλικάρια της παραγωγής, στους υπόλοιπους αγαπημένους παραγωγούς και στον Σώζωντα, τον κορυφαίο μουσικό επιμελητή της χώρας.

Και φυσικά, στον Παντελή Διαμαντόπουλο για την ευκαιρία, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη. Να προσέχετε, να είστε καλά και πού ξέρετε, μπορεί να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Την αγάπη μου