Αυλαία στον Sport24 Radio - Τον ακολούθησε ο Legend - Η επόμενη κίνηση του Δημήτρη Μάρη

Έκλεισαν τα ραδιόφωνα του Δημήτρη Μάρη, Sport24 Radio και Legend 88,6. Οι σκέψεις του επιχειρηματία για το επόμενο βήμα του.

Αυλαία στον Sport24 Radio - Τον ακολούθησε ο Legend - Η επόμενη κίνηση του Δημήτρη Μάρη

Ο Sport24 Radio 103,3 σταμάτησε να εκπέμπει τα μεσάνυχτα. Ο σταθμός έκλεισε μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας.

Οι παραγωγοί, τεχνικοί και άλλοι συντελεστές ενημερώθηκαν για το κλείσιμο του Sport24 Radio χθες το μεσημέρι. Την είδηση μετέφερε στους ακροατές ο διευθυντής του σταθμού Παντελής Διαμαντόπουλος.

«Καταλαβαίνουν όλοι τι ζούμε και τι περνάμε. Οι εποχές είναι δύσκολες, μηδενικό περιεχόμενο όσον αφορά αυτό που λατρεύουμε και ασχολούμαστε, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον και είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να ακολουθήσαμε και να δούμε κάποια πράγματα ως σταθμός, ως εταιρεία», είπε, χωρίς να προσδιορίσει την επανέναρξη λειτουργίας του σταθμού ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων –αν και πώς δηλαδή θα επαναλειτουργήσει όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην κοινωνία και στον αθλητισμό. «Δεν λέμε αντίο, δεν είμαι καλός σε αυτά», ανέφερε και έκλεισε την παρέμβασή του στο πρόγραμμα με ένα «εις το επανιδείν».

Ο λόγος του λουκέτου είναι η οικονομική στενότητα, απόρροια και της πανδημίας.

Τηλεθέαση: Πρώτος αλλά με απώλειες ο ΣΚΑΪ, ξεφεύγει το MEGA από το Open

O Sport24 Radio είχε βγει στον αέρα στις 12 Ιανουαρίου 2015 ως εξέλιξη του Sentra FΜ του Ομίλου Μπόμπολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ανακοίνωση στους εργαζομένους ανέφερε ότι ο σταθμός θα κλείσει στα τέλη του μήνα. Ωστόσο το τέλος ήρθε νωρίτερα και οι λόγοι είναι φυσικά οικονομικοί.

Όταν βγήκε στον αέρα διαφημιζόταν ως «το Sports Radio 24 103,3 αποτελεί την επέκταση του μεγαλύτερου αθλητικού brand της Ελλάδας, του Sports 24. Με... ρόστερ για πρωταθλητισμό, το Sports 24 Radio έχει 24ωρο αθλητικό πρόγραμμα και αναμεταδόσεις απ’ όλα τα γήπεδα».

Και δεύτερο... τέλος

Τον περασμένο Ιούλιο η 24Media είχε αναγγείλει την αναστολή λειτουργίας του πολιτικού της ραδιοφώνου, του News 24/7, και τη μετατροπή του σε μουσικό. Χθες ο όμιλος έκλεισε και τον Legend 88,6 ο οποίος διαδέχθηκε τον News247 88,6 και πριν από 4 μήνες ξεκίνησε να μεταδίδει πρόγραμμα. Οι εργαζόμενοι, παραγωγοί και τεχνικοί ενημερώθηκαν πως απολύονται, με αποτέλεσμα στο εξής να μένει και αυτό το ραδιόφωνο χωρίς εκπομπές και πρόγραμμα γενικά.

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης του ομίλου, επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης, μέσω της IP HUB ΑΕ δείχνει να ενδιαφέρεται να διαχειριστεί τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών μετά το κλείσιμο της ΑΕΠΙ AE. Αυτό αναφέρουν οι typologies. Στο παρελθόν είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να επενδύσει στο Mega.