Αύριο οι μεγάλες αποφάσεις για το Οpen - Η δυσαρέσκεια Σαββίδη και οι αποφάσεις του

Συνεδριάζει το ΔΣ της εταιρείας του Open με τον δυσαρεστημένο Ιβάν Σαββίδη να ανακοινώνει τις αποφάσεις του. 

Αύριο οι μεγάλες αποφάσεις για το Οpen - Η δυσαρέσκεια Σαββίδη και οι αποφάσεις του

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ της εταιρείας του Open. Όπως αναφέρουν οι typologies, o Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται να έχει λάβει τις αποφάσεις τους, προχωρώντας σε νέες αλλαγές στη διοίκηση του καναλιού. Τα ποσοστά του, δεν είναι τα αναμενόμενα, ενώ ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί. Έχουν ήδη επιλεχθεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα στο Open.

Ήδη ανακοινώθηκε η προσθήκη του Γιάννη Μπότση, ο οποίος είναι πλέον ο υπεύθυνος μυθοπλασίας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το OPEN καλωσορίζει τον Γιάννη Μπότση στην ομάδα του Προγράμματος, στη θέση του Υπεύθυνου Μυθοπλασίας. Έμπειρο στέλεχος της ιδιωτικής τηλεόρασης, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Γιάννης Μπότσης έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα σχεδιασμού της μυθοπλασίας.

Στο μεταξύ, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, την εταιρεία του Open, είναι γεγονός. Το ΓΕΜΗ πιστοποίησε την καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 51.212,00 ευρώ και την αύξηση υπέρ το άρτιο ύψους 15.572.788 ευρώ, που αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων στις 15/10/2019.