Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου.

«ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ 4-0», γράφει το ΦΩΣ και κάνει λόγο για «δεκάλεπτο τρόμου με τρία γκολ (4’ Χασάν, 6’ Ελ Αραμπί, 9’ Φορτούνης) κι άλλο ένα από τον Ελ Αραμπί στο 24’, στο ημίχρονο-φωτιά του Ολυμπιακού. Κορυφαίος ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ, που πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο γκολ μετά την επιστροφή του. Με ΣΟΥΠΕΡ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ πάει τώρα ο Θρύλος για τα μεγάλα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ. ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ο Πανιώνιος στο ξεκίνημα και απλά συμμάζεψε την κατάσταση στη συνέχεια, ώστε να μην πάρει το σκορ αστρονομικές διαστάσεις».

Επίσης το ΦΩΣ αναφέρει με «χείρα βοηθείας»… Και εξηγεί: «Ο Σέρβος διαιτητής Γιοβάνοβιτς δεν υπέδειξε πέναλτι στο διπλό χέρι των Αουγκούστο, Μαουρίσιο (34’) και ο ΠΑΟΚ κατέβαλε την αντίσταση της μαχητικής Λάρισας (2-1), που αγωνιζόταν χωρίς δέκα εν δυνάμει βασικούς παίκτες ! * Τα γκολ των φιλοξενούμενων οι Λημνιός (14’), Αουγκούστο (45’+2’), ενώ για την ΑΕΛ μείωσε ο Ηλιάδης (67’)».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «Κούγιας: Πέσαμε σε Σέρβο πορτοφολά! - Λάβρος ο ιδιοκτήτης της Λάρισας έβγαλε δύο ανακοινώσεις στη διάρκεια του ματς για τον Σέρβο διαιτητή Γιοβάνοβιτς * «Καλές διακοπές στη Χαλκιδική το καλοκαίρι... * Φέρατε ξένο διαιτητή από το δεύτερο πιο βρόμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης μετά το Κυπριακό» * Ακολούθως σχολίασε σε συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να πέσει η Ξάνθη…».

«Megas είσαι θρύλε», το λογοπαίγνιο του Πρωταθλητή.

«Αλλάξτε το», προειδοποιεί η Πράσινη.

«Κούπα, διπλό, πρόκριση», σύμφωνα με την Ώρα.

«Γκολάρες», κατά τη Metrosport.

«Μέγας είσαι Φορτούνη», το μήνυμα της Live Sport.

«Την άλλη Κυριακή...», αναφέρει η Sportime, «Mega θρύλος», αναφέρει η Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.