Η αθεράπευτη γοητεία των κόμικ επιστρέφει

Το ΦΩΣ έρχεται να θυμίσει στους παλιούς, και να μυήσει τους νέους, αγορίστικες αναγνωστικές εμπειρίες από άλλες δεκαετίες.

Η αθεράπευτη γοητεία των κόμικ επιστρέφει

Είναι σαν να βάζεις στοίχημα με τον χρόνο, όταν επιχειρείς να γυρίσεις πίσω το ρολόι των ημερών, για να ξαναζήσεις παλιές καλές συνήθειες που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Στην εποχή μας, με την καταιγιστική τεχνολογία να μην αφήνει χώρο στη μνήμη, λίγα πράγματα διασώζονται από το παρελθόν, κι αυτό ίσως είναι και η πιο τρανή απόδειξη της αξίας τους.

Το ΦΩΣ με εξήντα τρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ενημέρωση έρχεται να θυμίσει στους παλιούς, και να μυήσει τους νέους, αγορίστικες αναγνωστικές εμπειρίες από άλλες δεκαετίες. Ο κόσμος μας εικονογραφημένος παίρνει αίφνης μια διαφορετική χροιά.

Έτσι μπολιάζεις την αγαπημένη συνήθεια των καρτούν με τα ινδάλματα του σήμερα. Πάνω στην οικεία λάμψη του ιλουστρασιόν χαρτιού η μαγεία των μεγάλων ποδοσφαιριστών φαντάζει εκτυφλωτική. Οι τέσσερις κόμικ-βιογραφίες του Μέσι, του Μπέκαμ, του Ρονάλντο και του Μαραντόνα υπόσχονται να δώσουν άρωμα και γοητεία στις Παρασκευές του Μαΐου. Η σειρά ξεκινά αυτή την Παρασκευή, 11 Μαΐου με τον Μέσι, τον μικρό γίγαντα από την Αργεντινή, ένα πραγματικό «οικογενειακό θεό» για τους Μπλαουγκράνα.

Η διαδρομή του λιλιπούτειου μάγου από την αβεβαιότητα μιας εφηβείας που έδειχνε να μειονεκτεί στο θρίαμβο της ενήλικης αθλητικής ζωής του είναι από μόνη της μαγικό ταξίδι. Το πάθος του Μέσι για την μπάλα δίνει επιπλέον νόημα στις γνωστές και άγνωστες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Η συνέχεια την Παρασκευή, 18 Μαΐου, με την ποδοσφαιρική διασημότητα που ακούει στο όνομα Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ στις 25 Μαΐου έρχεται η βιογραφία του βιονικού άσου της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Το εγχείρημα αυτό από τις εκδόσεις ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ σε συνεργασία με το ΦΩΣ ολοκληρώνεται σε πρώτη φάση με την ζωή του Μαραντόνα, την 1η του Ιουνίου, μήνα που αρχίζει το Μουντιάλ της Μόσχας.