Η «μάχη» της Premier League - Έρχεται σύγκρουση Cosmote TV - Nova

Η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο ενώ έως τις 31 Οκτωβρίου πρέπει να κατατεθούν οι προσφορές

Η «μάχη» της Premier League - Έρχεται σύγκρουση Cosmote TV - Nova

Έως τις 31 Οκτωβρίου πρέπει να κατατεθούν οι προσφορές για τα δικαιώματα της Premier League από Cosmote TV και Nova. Η Nova έχει δηλώσει πως θα διεκδικήσει το αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ η Cosmote TV δεν θέλει να το χάσει.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο, με διεκδικητές την Cosmote TV, που έχει μέχρι σήμερα τα δικαιώματα, και τη Nova.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει αυτή την εποχή σε πολλές χώρες. Χαρακτηριστικά, πριν από λίγες ημέρες το γερμανικό Sky, το Sky Deutschland εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης της Premier League για τρεις σεζόν, από τη σεζόν 2019-20 έως και τη σεζόν 2021-22.

Η συμφωνία αναφέρει ότι η γερμανική… έκδοση του Sky θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης των αγώνων της Premier League στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Λουξεμβούργο και το Λιχτενστάιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τις πωλήσεις στο εξωτερικό, τα συνολικά έσοδα της Πρέμιερ Λιγκ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα επόμενα τρία χρόνια, με αφετηρία το 2019, θα φτάσουν στα 12,47 δισ. ευρώ.