Έρχεται νέα «Αθλητική Κυριακή» και όχι στην ΕΡΤ - Ο διευθυντής, ο αρχισυντάκτης και η... όμορφη

Πως έγινε γνωστή η είδηση και πότε ετοιμάζεται η εκπομπή - Πως στελεχώνεται το αθλητικό τμήμα

Έρχεται νέα «Αθλητική Κυριακή» και όχι στην ΕΡΤ - Ο διευθυντής, ο αρχισυντάκτης και η... όμορφη

Μια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη ήταν αυτή μέσω της οποίας έγινε ουσιαστικά γνωστό ότι το Epsilon ετοιμάζει αθλητική εκπομπή στα πρότυπα της «Αθλητικής Κυριακής» της ΕΡΤ.

Το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ ανάρτησε φωτογραφία με το σήμα του καναλιού, κάνοντας το δικό του σχόλιο, για τη νέα εκπομπή που έρχεται στο Epsilon TV. «Κάτι αληθινό έρχεται σύντομα… Μείνετε συντονισμένοι», ανέφερε στο σχόλιό του ο Γιώργος Σαββίδης, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την… Αθλητική Κυριακή του Epsilon.

Πλέον, προχωρά με γοργούς ρυθμούς η στελέχωση του ειδησεογραφικού τμήματος καθώς μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη ως γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, αναλαμβάνουν άμεσα καθήκοντα ο Στράτος Μπαλής και ο Βίκτορας Βλαχογιάννης, στην θέση του διευθυντή ειδήσεων και του διευθυντή σύνταξης ειδήσεων αντίστοιχα. Δηλαδή στα ίδια πόστα που είχαν, ο πρώτος στον ΑΝΤ1 και ο δεύτερος στο Mega.

Στον αθλητικό τομέα, ο Γιώργος Κοσμάς, πρώην διευθυντής του Σπορ FM 94.6 θα είναι στη θέση του επικεφαλής περιεχομένου («head of sports content») και ο Άγγελος Τόμπρος, προερχόμενος από τον ΣΚΑΪ, σε εκείνη του αρχισυντάκτη των αθλητικών εκπομπών.

Στην αθλητική δημοσιογραφική ομάδα και πιθανόν στην εκπομπή αναμένεται να είναι παρούσα και η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία είναι ήδη στο δυναμικό του σταθμού.