Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, η πρόκριση της Ομόνοιας και οι μπασκετικές νίκες του Ολυμπιακού και του Ολυμπακού Β', κυριαρχούν στα σημερινά (17/9) αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ... ΠΡΟΣΟΧΗ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ. "Τι είδε ο Μαρτίνς από την Ομόνοια (στο ματς-θρίλερ με τον Ερυθρό Αστέρα), ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ Το πείσμα των Κυπρίων προβληματίζει τον Πορτογάλο. Οι υπερβάσεις που έκαναν στα προκριματικά και η λεπτομερής ανάλυση των έμπειρων ξένων παικτών τους. Στις 23/9 στο Φάληρο και στις 29/9 στο ΓΣΠ οι αγώνες".

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

PLAN B με Μπρουμά - Ο Ολυμπιακός δίνει σκληρή «μάχη» για τον Μπουφάλ , η υπόθεση έχει δυσκολίες αλλά υπάρχει έτοιμο εναλλακτικό πλάνο με τον εξτρέμ της Αϊντχόφεν. Με ποιους όρους μπορεί να γίνει αυτή η μεγάλη κίνηση *Ψηλά στη λίστα και ο Ενκουντού της Μπεσίκτας

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΕΜΒΙΛΑ - Δεν κρατιέται ο σπουδαίος Γάλλος χαφ που είναι έτοιμος να παίξει μέχρι και βασικός αύριο.

Ο «μαέστρος» και το… αγρίμι

Ρεσιτάλ δημιουργίας από τον Σλούκα και τρομερή εμφάνιση μέσα στη ρακέτα από τον Μάρτιν, στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν χθες στη Βαλένθια (82-68) * Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Λαρεντζάκη (13 π.) που δεν έχανε σουτ, εξαιρετικοί και οι Βεζένκοφ (12 π.) Πρίντεζης (12 π.)

Με φοβερό και πάλι Νικολαϊδη - Ο Ολυμπιακός Β΄ νίκησε και στο Μαρούσι με 92-87. Ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» πέτυχε μαζεμένους τους 9 πόντους του στο τέλος!

Διαβάστε ΕΔΩ τα αθλητικά πρωτοσέλιδα