Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 31 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου (31/8) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 31 Αυγούστου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Δευτέρα 31 Αυγούστου (31/8) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΤΣΙΜΙΚΑ», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο προσθέτει: «Νέος κύκλος επαφών με τη Σεντ Ετιέν για τον Τράουκο, που δεν έπαιξε χθες κατά της Λοριάν - Προτάθηκε ξανά και ο Ζόρζε της Μονακό - Ψάχνεται ο Μοντέστο για μπακ στη γαλλική αγορά».

Νταϊάνα: Ο... ξάδερφός της Κάρολος που είχε σχέση με την αδερφής της και ο γαμήλιος όρκος που άλλαξε

Ακόμα στο ΦΩΣ:

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΠΕ!
Τελειωμένη η μεταγραφή του Πορτογάλου χαφ - Κάποια διαδικαστικά απομένουν για να έρθει στην Ελλάδα - Πάντα στο προσκήνιο και ο Εμβιλά της Σεντ Ετιέν για τα χαφ.

Επίσης, στο ΦΩΣ:

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
Κοντά σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, πιέζει και ο ποδοσφαιριστής που θέλει Ελλάδα και Ολυμπιακό.

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ… FAKE NEWS
Τι ειπώθηκε από τον Νίκο Γαβαλά για τη σεναριολογία μετά το κρούσμα του Λοβέρα - «Ελάτε στο σπίτι του παίκτη για καφέ, με παράλληλη κατάθεση στοιχείων στον εισαγγελέα εάν αμφιβάλλετε». Σήμερα οι αποφάσεις για τον τελικό - Το πρωί η συνεδρίαση της Λίγκας για το πρωτάθλημα, το απόγευμα εκείνη της ΕΠΟ για το Κύπελλο - Eπικρατέστερη ημερομηνία η 12η Σεπτεμβρίου.

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Πώς ετοιμάζει ο Μαρτίνς το πλάνο του μετά την αναβολή του τελικού - Φιλικό με τον Ατρόμητο το Σάββατο - Νέα τεστ χθες και σήμερα για τους παίκτες.

ΟΙ «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΟΙ» ΑΠO ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!
Αφιέρωμα του «ΦΩΤΟΣ» στη Θύελλα - Ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική, μιλούν ο προπονητής Νίκος Μεσολόγγης και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μυτιληναίος.

ΤΕΛΟΣ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ!
Ύστερα από 37 ημέρες παρουσίας στον πάγκο του Βόλου, ο Θεσσαλός τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Μαγνησίας.

Η ΑΕΚ προχωρεί με Λιβάγια και Ολιβέιρα
Οι διοικούντες την «Ένωση» θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δύο παίκτες, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Πισωγύρισμα ύστερα από 31 χρόνια!
Η Ξάνθη από το 1989 συμμετείχε αδιαλείπτως στην κορυφαία κατηγορία και η νέα χρονιά θα τη βρει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ