Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10 Αυγούστου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου (10/8) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 10 Αυγούστου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Δευτέρα 10 Αυγούστου (10/8) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

«Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!», είναι ο βασικός τίτλος στο ΦΩΣ το οποίο αναφέρει: «ΕΣΚΑΣΕ» Η ΒΟΜΒΑ! * ΣΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ με «μυθικό» ποσόν (16,5 εκατ. ευρώ, συν μπόνους για το 80%) * ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ, η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Το ΦΩΣ τονίζει:

«ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ TΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «ΦΩΤΟΣ»! * Από την 1η Αυγούστου αποκάλυψε την οριστική απόφαση του ΚΛΟΠ και τις τελευταίες δύο μέρες εξηγούσε βήμα βήμα τις ενέργειες της Λίβερπουλ για το «χρυσό ντιλ» * Έως αύριο περνά από ιατρικά στην Αγγλία * Το «ΦΩΣ» αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες! - Στην Αγγλία από χθες το βράδυ ο Έλληνας άσος με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΖΕΤ των «κόκκινων»! - «Τρέχει» να κλείσει τον ΤΡΑΟΥΚΟ για αντι-ΤΣΙΜΙΚΑ! - Βουίζει η Πορτογαλία για ΣΕΜΕΔΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ακόμα στο ΦΩΣ:

«ΜΠΑΜ» ΜΕ ΡΑΦΑΕΛ
Πρώτος στόχος ο πρώην δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ * Στη Λισαβόνα με τη Λιόν ο παίκτης * Σε δεύτερο πλάνο ο ελεύθερος Ίσλα * Τι γίνεται στο δεξί άκρο της άμυνας - ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Επίση στο ΦΩΣ:

Έως πότε;
Θα αντέξουμε για πολύ ακόμα να βλέπουμε ανθρώπους να χάνονται επειδή έβρεξε περισσότερο απ’ ό,τι μπορεί κάποιοι να υπολόγιζαν; - Νέα τραγωδία στη χώρα από τη θεομηνία στην Εύβοια με πέντε νεκρούς, δύο αγνοούμενους και εκατοντάδες περιουσίες κατεστραμμένες.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ