Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 22 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου (22/7) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 22 Ιουλίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου (22/7) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

Φυλακές Ωρωπού: Το Αμαλίειο, ο Συγγρός, η επταετία και ο Μίκης που «δεν συνεμορφώθην» (vids)

«ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο αναφέρει ότι «τέτοιο «μπάχαλο» με τον τελικό ούτε στις λίγκες με τη χαμηλότερη βαθμολογία στην ΟΥΕΦΑ , οι οποίες έως τις 2 Αυγούστου θα έχουν αναδείξει Κυπελλούχο. - Το «ΦΩΣ» αναλύει τους χειρισμούς της ΕΠΟ, την σιωπή της ΑΕΚ στο θέμα της Ριζούπολης και το καθυστερημένο «απαγορευτικό» της Αστυνομίας παρά τις δημόσιες «αντεγκλήσεις» των οργανωμένων οπαδών από τις αρχές Ιουλίου - Τι θα συνέβαινε, αν ο Ολυμπιακός έριχνε στο τραπέζι την επιλογή του ΟΑΚΑ, την ημέρα που ορίστηκε η Ριζούπολη, δηλαδή πριν από δύο εβδομάδες και όχι πριν από τρεις μέρες.

Συντάξεις Αυγούστου: Από σήμερα η πληρωμή για κύριες και επικουρικές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Όσο είμαι όρθιος θα πηγαίνω στον Ολυμπιακό» - Συγκινεί στο ΦΩΣ ο μαχητής Σάββας Θεοδωρίδης

Καιρός: Γενικά αίθριος με θερμοκρασία σε άνοδο - Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ» - Ο Ολυμπιακός μέσω επιστολών ζήτησε από την ΑΕΚ να συναινέσει στην τέλεση του τελικού στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν πήρε ~όπως αφήνει να εννοηθεί~ ξεκάθαρη απάντηση από την «Ένωση», για το αν συμφωνεί να γίνει ο αγώνας την Κυριακή στo Μαρούσι - ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ πήγαν οι «ερυθρόλευκοι» και ζητούν την παρέμβασή της για το θέμα της αναβολής του τελικού - ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι Πειραιώτες εναντίον της ΕΠΟ, αν δεν αλλάξει κάτι έως την Κυριακή.

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

Ο ΖΕΣΟΥΣ της Μπενφίκα δεν αστειεύεται με ΣΕΜΕΔΟ!

ΑΕΚ: Παίζουμε όπου και όποτε μας πει η ΕΠΟ!
Λίγο μετά την ανακοίνωση–ερώτηση του Ολυμπιακού, η «Ένωση» τοποθετήθηκε επί του θέματος, του χώρου και του χρόνου διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέροντας ότι είναι «αυτονόητο» ότι θα αγωνιστεί σεβόμενη «την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...».

ΟΠΕΚΑ: Επίδομα 300 ή 600 ευρώ για 20.000 νοικοκυριά: Ποιους αφορά – Τα ποσά ανά Ταμείο

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.