Συντάξεις Αυγούστου: Από σήμερα η πληρωμή για κύριες και επικουρικές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Οι ημερομηνίες πληρωμής για κύριες και επικουρικές συντάξεις Αυγούστου 2020 που ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Συντάξεις Αυγούστου: Από σήμερα η πληρωμή για κύριες και επικουρικές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Αρχίζει από σήμερα η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων. Το πρόγραμμα προπληρωμής για τις συντάξεις Αυγούστου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι ημερομηνίες για κύριες και επικουρικές συντάξεις είναι οι εξής:

ΟΠΕΚΑ: Επίδομα 300 ή 600 ευρώ για 20.000 νοικοκυριά: Ποιους αφορά – Τα ποσά ανά Ταμείο

Στις 22 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Φυλακές Ωρωπού: Το Αμαλίειο, ο Συγγρός, η επταετία και ο Μίκης που «δεν συνεμορφώθην» (vids)

Στις 24 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 28 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού

Στις 30 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.