Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 9 Ιουλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου (9/7) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 9 Ιουλίου

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου (9/7) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας.

Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Ριζούπολη: Ποιος ήταν ο τσαγκάρης που της έδωσε το όνομα - Η Βίλα Ακριβή και ο Βενιζέλος

«ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ, σύμφωνα με το οποίο «συνεχίζει το ξέφρενο σερί ο Ολυμπιακός, φτάνοντας στις 43 αναμετρήσεις δίχως ήττα * Από δύο γκολ Μασούρας (34’ και 49’) και Χασάν (45’+1’, 66’ πέναλτι) * Φετφατζίδης (56’), Μπαγκαλιάνης (87’) οι σκόρερ των γηπεδούχων - Είχαν και δοκάρια οι Πειραιώτες με Τοροσίδη (18’), Μασούρα (45’), αλλά και πληθώρα ευκαιριών για περισσότερα τέρματα * Δοκάρι είχε και ο Άρης με τον Φετφατζίδη (41’) * Εξαιρετικός ο Καμαρά, πολλές δοκιμές από τον Μαρτίνς στην επανάληψη.

Επίσης, στο ΦΩΣ: «Τον τελείωσε… - Ο φρέσκος και αποφασιστικός Παναθηναϊκός υποχρέωσε τον υπνωτισμένο και... φοβικό ΠΑΟΚ σε ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα, που τον αφήνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και τη δεύτερη θέση, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε * Φωνάζουν και για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, σε χέρι του Βαρέλα σε σουτ του Μπουζούκη (29’)».

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Κυ-ΝΙΚΗ η ΑΕΚ - Παίζοντας όσο χρειάζεται -και ευτυχώντας να σκοράρει χωρίς να έχει δημιουργήσει ευκαιρίες-, η ΑΕΚ επιβλήθηκε του ΟΦΗ 2-0 και είναι ακόμη πιο κοντά στην κατάληψη της 2ης θέσης * Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος με γκολ των Ολιβέιρα (19’) και Σβάρνα (45’).

«Γκιράπας», Βαρδαλάκης και «Υποβρύχιος» μιλούν στο ΦΩΣ για τον αείμνηστο Γιάννη Λιοφάγο!

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

«Ερυθρόλευκη» άνοδος στη Βάρη
Ο τοπικός Ολυμπιακός, στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, έκανε την υπέρβαση και «πέταξε» στην παραπάνω κατηγορία

«Στην “Κιβωτό”, αδέρφια!»
Το 7ο μεγαλύτερο κλαμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον κόσμο είναι στην Ελλάδα και η αγγλική ομάδα το τιμά ενισχύοντας φιλανθρωπικά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό! 
Μιλά στο «ΦΩΣ» ο επικεφαλής του συνδέσμου της στη χώρα μας, Γιώργος Δημητριάδης.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.