Κάρμεν Ηλέκτρα: «Κάναμε σεξ με τον Ρόντμαν σε όλο το προπονητήριο των Μπουλς»

Η Κάρμεν Ηλέκτρα, πρώην σύντροφος του Ντένις Ρόντμαν, με αφορμή το "Last Dance" για τον Μάικλ Τζόρνταν έγινε ιδιαίτερα αποκαλυπτική...

Κάρμεν Ηλέκτρα: «Κάναμε σεξ με τον Ρόντμαν σε όλο το προπονητήριο των Μπουλς»

Το «Last Dance», το ντοκιμαντέρ του ESPN για τον Μάικλ Τζόρνταν έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του μέσα από τα οποία αποκαλύπτονται συνεχώς ιστορίες, όπως οι διακοπές που ήθελε ο Ντένις Ρόντμαν μεσούσης της σεζόν.

Μετά από ένα 48ωρο στο Λας Βέγκας, ο Μάικλ Τζόρνταν είχε αναγκαστεί να πάει μαζί με τον γυμναστή των Μπουλς να «μαζέψει» από το σπίτι του τον Ρόντμαν για να πάνε στην προπόνηση, με την τότε σύντροφο του Ρόντμαν να… κρύβεται τυλιγμένη με σκεπάσματα πίσω από τον καναπέ για να μην τη δει σε αυτή την κατάσταση ο «Air».

Όταν ο Ρόντμαν τρέλανε τον Τζόρνταν γιατί ήθελε… διακοπές στο Λας Βέγκας (vid)

«Ο Ντένις ήθελε να ξεφύγει. Του άρεσε να βγαίνει, να πηγαίνει σε κλαμπ, σε εστιατόρια, μετά σε βραδινό κλαμπ και μετά σε afterάδικα. Το έκανε αυτό για ώρες, δεν σταματούσε. Σίγουρα ήταν πρόκληση να είσαι κοπέλα του. Ήταν ανεξέλεγκτος. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιο ήταν το... πρόγραμμα της ομάδας. Δεν ήξερα ότι ο Ντένις είχε κάνει... παράκαμψη» είπε στην παρέμβασή της η Κάρμεν Ηλέκτρα που συνέχισε…

Ντένις Ρόντμαν:«Η Μαντόνα μου προσέφερε είκοσι εκατομμύρια δολλάρια για να αποκτήσουμε παιδί»

«Χτυπάει η πόρτα και είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Κρύφτηκα! Δεν ήθελα να με δει έτσι, οπότε απλώς κρύφτηκα πίσω από τον καναπέ με σκεπάσματα πάνω μου».

Οι Los Angeles Times το προχώρησαν το θέμα και πήραν συνέντευξη από την πρώην σταρ του Baywatch που μεταξύ άλλων είπε…

Ρόντμαν: «Τρεις το πρωί πήγαινα έλεγα στους φίλους μου… σούταρε τη μπάλα» (vids)

«Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και κάναμε σεξ σχεδόν παντού -στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο γήπεδο».

Η φάση στην οποία τραβήχτηκε η θρυλική φωτογραφία του Ρόντμαν (vid)