Όταν ο Ρόντμαν τρέλανε τον Τζόρνταν γιατί ήθελε… διακοπές στο Λας Βέγκας (vid)

"Αν αφήσεις αυτόν τον τύπο να πάει στο Λας Βέγκας, σίγουρα δεν θα τον ξαναδούμε". Η απίστευτη ιστορία που λέει ο Μάικλ Τζόρνταν για τις διακοπές του Ντένις Ρόντμαν.

Όταν ο Ρόντμαν τρέλανε τον Τζόρνταν γιατί ήθελε… διακοπές στο Λας Βέγκας  (vid)

Ακόμα μία… ωραία ιστορία έρχεται από το ντοκιμαντέρ του ESPN για τον Μάικλ Τζόρνταν, το «The Last Dance»! Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Τζόρνταν εξιστορεί τη στιγμή που τον φώναξε ο Φιλ Τζάκσον για να του ανακοινώσει ότι ο Ντένις Ρόντμαν ήθελε διακοπές στο… Λας Βέγκας.

Ο Μάικλ Τζόρνταν λέει χαρακτηριστικά…

«Όταν ο Σκότι (Πίπεν) ήταν έξω, ο Ντένις (Ρόντμαν) ήταν υποδειγματικός πολίτης. Σε βαθμό που είχε τρελαθεί! Όταν, λοιπόν, ο Σκότι επέστρεψε, ο Ντένις ήθελε να πάει διακοπές.

Πήγα στην προπόνηση και με κάλεσε ο Φιλ (Τζάκσον) και μού είπε ότι ο Ντένις θέλει να μού πει κάτι. Όταν ο Ντένις θέλει να μού πει κάτι, ξέρω ότι είναι κάτι που δεν θέλω να ακούσω.

Οπότε, ο Ντένις μού λέει "χρειάζομαι διακοπές". Κοιτάζω τον Φιλ και τον ρωτάω "τι εννοεί;" και ο Φιλ μού λέει "διακοπές, χρειάζεται διακοπές, λίγο χρόνο, για να ξεφύγει". Οπότε απαντάω: "Κοίτα Φιλ, να σου πω κάτι, αν κάποιος χρειάζεται γαμ..νες διακοπές, αυτός είμαι εγώ".

Κοιτάζαμε τον Ντένις και λέμε "φίλε, τι θέλεις να κάνεις;" και απαντάει "πρέπει να πάω στο Λας Βέγκας!". Τότε λέω: "Φιλ, αν αφήσεις αυτό το τύπο να πάει διακοπές στο Λας Βέγκας, σίγουρα δεν θα τον ξαναδούμε".Τότε ο Τζάκσον γύρισε στον Ντένις και τού είπε "μπορούν οι διακοπές σου να κρατήσουν 48 ώρες;". Και ο Ντένις είπε "δεν έχω επιλογή, θα πάρω ότι μού δώσεις, θα πάρω τις 48 ώρες!"».