Καρνισόβας: «Ο μεγάλος στόχος μας είναι να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Σικάγο»

Ο νέος αντιπρόεδρος των Σικάγο Μπουλς Αρτούρας Καρνισόβας ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους των "ταύρων"...

Καρνισόβας: «Ο μεγάλος στόχος μας είναι να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Σικάγο»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος των Σικάγο Μπουλς προχώρησε ο Αρτούρας Καρνισόβας. Ο Λιθουανός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό το 1997-98 και μάλιστα είχε παίξει εναντίον των Μπουλς και του Τζόρνταν στο Παρίσι και το ΜακΝτόναλντς, με τον Ολυμπιακό να είναι πρωταθλητής Ευρώπης.

Στους Μπουλς και επισήμως ο Καρνισόβας

Ο 48χρονος λοιπόν, που έχει διατελέσει GM στους Νάγκετς, ανέφερε: «Ο ρόλος μου στους Μπουλς είναι μια επαγγελματική ευκαιρία άνευ προηγουμένου! Ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μεγάλωσα βλέποντας τους Μπουλς, την ομάδα που εκπροσωπούσε ουσιαστικά το αμερικανικό μπάσκετ και το ΝΒΑ στα μάτια ενός παιδιού από τη Λιθουανία.

Καρνισόβας: Άνθρωπος - κλειδί για τους Μπουλς της νέας εποχής

Θα υπάρξουν προκλήσεις όμως νιώθω έτοιμος να τις αντιμετωπίσω. Δεν υπάρχουν… εκπτώσεις στην επιτυχία. Απαιτείται μια συστηματική προσέγγιση, προϊόν της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης. Η επαγγελματική φιλοσοφία μου στηρίζεται στις αρχές της ομάδας. Ας είμαστε ξεκάθαροι.

Ολυμπιακός: Εδώ έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό με το… μισό πόδι του Καρνισόβας! (vid)

Ο μεγάλος στόχος μας είναι να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Σικάγο! Αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο παλεύει κάθε ομάδα του ΝΒΑ, μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο… Στο τέλος της ημέρας, μόνο μια θα τα έχει καταφέρει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τις μεγάλες προσδοκίες των φιλάθλων μας ανά τον κόσμο».

Σικάγο Μπουλς: Θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό λόγω Καρνισόβας! (vid)