Iδιοκτήτης Ουόριορς: «Τελικά ίσως ήταν καλό που έφυγε ο Ντουράντ!»

Ο Τζόε Λάκομπ, ιδιοκτήτης των Ουόριορς, εξέφρασε την άποψη πως ίσως ήταν καλό που αποχώρησε από την ομάδα ο Κέβιν Ντουράντ.

Iδιοκτήτης Ουόριορς: «Τελικά ίσως ήταν καλό που έφυγε ο Ντουράντ!»

O Kέβιν Ντουράντ κατέκτησε με τους Ουόριορς δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ομάδα, έχοντας στο πλευρό του σπουδαίους παίκτες, όπως τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον. Η αποχώρηση του για το Μπρούκλιν πίκρανε τους ανθρώπους του Γκόλντεν Στέιτ, αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει την άποψη πως ίσως ήταν για καλό που έφυγε.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις ΗΠΑ, είπε τα εξής: "Είναι λίγο παράξενο που το λέω, αλλά ίσως να ήταν σωστό που έφυγε τη στιγμή που το έκανε. Για αυτόν σίγουρο. Θέλω να έχει μία καλή καριέρα, να νιώθει χαρούμενος. Ένιωθε προφανώς πως δεν ήταν σωστό να συνεχίσει μαζί μας. Δεν ήταν άνετος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν γνωρίζω το γιατί.

Όποιος και να ήταν ο λόγος όμως, αυτός προχώρησε. Δεν θα έπαιζε άλλωστε την τελευταία του χρονιά μας μαζί λόγω του τραυματισμού. Θα είχαμε ένα υπέρογκο μισθολόγιο στην ομάδα. Ίσως να ήταν το καλύτερο. Μπορέσαμε έτσι να προχωρήσουμε σε μία ανοικοδόμηση, νωρίτερα από ότι θα κάναμε. Ίσως να αποδειχτεί πως έγινε το σωστό σε μακροπρόθεσμη σκέψη.

Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Πάντα κοιτάζω το θετικό κομμάτι της οποιασδήποτε κατάστασης. Ναι, έφυγε. Είναι αρνητικό. Το θετικό όμως είναι ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά γρηγορότερα και να πάμε στην επόμενη φάση αυτού που κάνουμε”.