Κορονοϊός: Επιστολή του Άνταμ Σίλβερ στους φίλους του NBA

Ο Άνταμ Σίλβερ σε ανοικτή του επιστολή προς τους φίλους του NBA εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα με τον κορονοϊό αλλά και τι συμβεί από εδώ και πέρα, συνιστώντας υπομονή αλλά και υπακοή στους υγειονομικούς κανόνες.

Κορονοϊός: Επιστολή του Άνταμ Σίλβερ στους φίλους του NBA

Ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αναβάλλοντας μέχρι νεωτέρας τη σεζόν στο NBA. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, απέστειλε ανοικτή επιστολή στους φιλάθλους του NBA για το μέλλει γενέσθαι.

Σε αυτή επαναλαμβάνει ότι τα παιχνίδια θα αναβληθούν για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ τόνισε πως όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια, θα αποζημιωθούν.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα μεταξύ παικτών του πρωταθλήματος, αφού πριν του Γάλλου σέντερ, θετικοί βρέθηκαν και οι συμπαίκτες τους Ντόναβαν Μίτσελ και Εμάνουελ Μούντιε.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι του ΝΒΑ,

Όπως ξέρετε, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε προσωρινά την σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Πήραμε την απόφαση για την ασφάλεια και την υγεία των φιλάθλων, των παικτών και όλων όσοι συνδέονται με το παιχνίδι και το κοινό. Η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον 30 ημέρες και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την σεζόν αν και όταν θεωρηθεί ασφαλές για όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο μεταξύ, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους ειδικούς στα θέματα υγείας και τους κυβερνητικούς εκπροσώπους για να βρεθεί ένα ασφαλές πρωτόκολλο για να συνεχίσουν οι αγώνες. Ενώ θα αναπτύξουμε έναν σωστό τρόπο για μελλοντικούς αγώνες και εκδηλώσεις, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε για όποιες αλλαγές γίνουν. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για αγώνες που έχουν αναβληθεί θα τιμηθούν όταν ξεκινήσουν οι αγώνες. Αν οι αγώνες δεν διεξαχθούν ή γίνουν σε άδειο γήπεδο, τότε οι ομάδες θα δουλέψουν με τους φιλάθλους δίνοντας πίστωση για μελλοντικό παιχνίδι ή για να τους δώσουν πίσω τα χρήματα.

Ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε το NBA.com για τα τελευταία νέα και γεγονότα και να μείνετε κοντά στο παιχνίδι. Θα βρείτε επίσης κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με το πώς να μείνετε εσείς και οι οικογένειές σας ασφαλείς.

Η κατάσταση παραμένει μπερδεμένη και εξελίσσεται διαρκώς, κάτι που μας θυμίζει ότι είμαστε όλοι μέλη μίας κοινωνίας και πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει το ΝΒΑ και είμαστε ευγνώμονες για την κατανόηση που δείχνετε και επειδή είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο.

Με εκτίμηση,

Άνταμ Σίλβερ

Κομισάριος του ΝΒΑ»