Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η σεζόν στο NBA - Θετικός ο Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ

Ο κορονοϊός «χτύπησε» το NBA - Αναβλήθηκε η σεζόν καθώς ο Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η σεζόν στο NBA - Θετικός ο Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ

Ο Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και το NBA αντέδρασε άμεσα. Διέκοψε μέχρι νεωτέρα τη σεζόν.

Η ανακοίνωση του NBA αναφέρει: «Το NBA ανακοινώνει πως παίκτης των Γιούτα Τζαζ εξετάστηκε προληπτικά για κορονοϊό. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανακοινώθηκαν λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα μεταξύ των Γιούτα Τζαζ και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Εκείνη τη στιγμή ο αγώνας αναβλήθηκε. Ο παίκτης που μολύνθηκε δεν ήταν στην αρένα. Το ΝΒΑ αναβάλει τους αγώνες μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος μέχρι νεοτέρας. Το NBA θα χρησιμοποιήσει αυτό το κενό διάστημα για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα σε σχέση με την εξάπλωση του κορονοϊού».

Νωρίτερα είχαν εκτυλιχτεί απίστευτες σκηνές στο γήπεδο με τους διαιτητές να στέλνουν στα αποδυτήρια Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Γιούτα Τζαζ μόλις έμαθαν ότι ο Ρούντι Γκομπέρ δεν ήταν καλά και πιθανόν να έπασχε από κορονοϊό. Μάλιστα ο Γκομπέρ δεν θα αγωνιζόταν όπως και ο Εμάνουελ Μούντιε. Οι δύο παίκτες ταξίδεψαν με την αποστολή, αλλά δεν ήταν στο στάδιο.

Τελικά, το ματς αναβλήθηκε. Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ο Γάλλος σέντερ ήταν θετικός στον κορονοϊό. Οι άνθρωποι της Οκλαχόμα ζήτησαν από τον κόσμο να εκκενώσει γρήγορα το στάδιο. Τελικά το NBA ανακοίνωσε την αναβολή της σεζόν.