O αφελής Γκομπέρ «διέλυσε» το ΝΒΑ - Αυτή είναι η «συγνώμη» του: «Νιώθω φόβο, άγχος και ντροπή»

Ο αφελής Ρούντι Γκομπέρ έκανε χιούμορ με τον κορονοϊό, τελικά είχε κολλήσει τον ιό, τον μετέδωσε σε συμπαίκτες και αντιπάλους, το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως διακόπτεται και αυτή είναι η συγνώμη του σέντερ των Τζαζ. 

O αφελής Γκομπέρ «διέλυσε» το ΝΒΑ - Αυτή είναι η «συγνώμη» του: «Νιώθω φόβο, άγχος και ντροπή»

Το γεγονός πως ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ήταν η αιτία το ΝΒΑ να ανακοινώσει την διακοπή του πρωταθλήματος, για λόγους υγείας. Μία είδηση που σόκαρε τους πάντες.

Παράλληλα, όμως, έκανε τον γύρο του κόσμου και η αφέλεια του Γάλλου σέντερ των Τζαζ. Νωρίτερα, ενώ είχε τον ιό και δεν το γνώριζε, έκανε χιούμορ για τον κορονοϊό, μπροστά σε δημοσιογράφους, αγγίζοντας αντικείμενα και ερχόμενος σε επαφή με εκείνους, με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Το video που έκανε χιούμορ για τον κορονοϊό εξέθεσε τον Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος προχώρησε στην πρώτη του δήλωση. Τόσο για να ευχαριστήσει όσους του στάθηκαν, όσο και για να ζητήσει μία μεγάλη συγνώμη προς όλους.

Γιούτα Τζαζ: Θετικός και ο Ντόνοβαν Μίτσελ στον κορονοϊό, απερίσκεπτος ο Γκομπέρ (pics)

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η σεζόν στο NBA - Θετικός ο Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και ανησύχησαν για μένα τις τελευταίες 24 ώρες. Έχω βιώσει τόσα πολλά συναισθήματα από την ώρα της διάγνωσης... κυρίως φόβο, άγχος και ντροπή.

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι θέλω να απολογηθώ δημόσια στους ανθρώπους που πιθανά έθεσα σε κίνδυνο.

Εκείνη την ώρα, δεν είχα ιδέα ότι είχα προσβληθεί από τον ιό. Ήμουν απρόσεκτος και δεν έχω καμία δικαιολογία. Ελπίζω η ιστορία μου να λειτουργήσει ως προειδοποίηση και να κάνει τους πάντες να το πάρουν σοβαρά.

Θα κάνω οτιδήποτε μπορώ για να υποστηρίξω τις προσπάθειες, αξιοποιώντας την εμπειρία μου, να ενημερώσω τον κόσμο και να προστατέψω τους ανθρώπους από την εξάπλωση του ιού.

Αυτή τη στιγμή λαμβάνω θεραπεία και θα αναρρώσω πληρως. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.

Σας ενθαρρύνω όλους να κάνετε όλα τα βήματα και να μείνετε ασφαλείς και υγιείς».