Έλληνας οπαδός έβρισε χυδαία Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο! (vid)

Απίστευτο... ελληνικό σκηνικό έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες, μετά το τέλος του ματς Λέικερς - Μπακς, με Έλληνα οπαδό να βρίζει χυδαία τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο (VIDEO).

Έλληνας οπαδός έβρισε χυδαία Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο! (vid)

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δυστυχώς έζησαν ένα πολύ άσχημο σκηνικό μετά την ήττα των Μπακς από τους Λέικερς με 113-103 στο «Στέιπλς Σέντερ», αφού έγιναν αποδέκτες της απαράδεκτης χυδαιολογίας από Έλληνα φίλαθλο!

Την ώρα που οι δύο άσοι των Μπακς κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, όταν ο θρασύτατος οπαδός άρχισε να φωνάζει: «Γιάννη την φάγατε, την φάγατε την φάγατε στον κ@λ@».

Ο Θανάσης που άκουσε τις ατάκες αυτές, έτρεξε προς το μέρος του φωνάζοντας «έλα εδώ μωρή κότα», ενώ και ο Γιάννης πλησίασε πιο ήρεμα στη συνέχεια.

Τελικά, το επεισόδιο τελικά έλαβε τέλος με τον Θανάση να λέει στον Έλληνα οπαδό «να σε χαίρονται τα παιδιά σου», σε ένα από τα χειρότερα σκηνικά μεταξύ παικτών και οπαδών που έχουν λάβει χώρα μετά το τέλος αγώνα στο NBA!

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έκρινε ουσιαστικά τίποτα, αφού ήταν ένα ακόμα ματς κανονικής περιόδου ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας και πως ο Γιάννης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και εκ των κορυφαίων του αγώνα με 32 πόντους.