2020 NBA All Star Game: Ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί

Οι 14 αναπληρωματικοί του 2020 NBA All Star Game που θα διεξαχθεί στο Σικάγο στις 17/2 τα ξημερώματα ανακοινώθηκαν από τη Λίγκα.

2020 NBA All Star Game: Ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί

Μόλις δυόμιση εβδομάδες απέμειναν μέχρι το 2020 NBA All Star Weekend το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο από τις 14-16 Φεβρουαρίου και το NBA ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που θα γεμίσουν τους πάγκους των ομάδων των δύο captain, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι με τη σειρά τους θα στελεχώσουν το ρόστερ μέσω της γνωστής διαδικασίας draft.

Στην Ανατολή ξεχώρισαν οι Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ), Κάιλ Λάουρι (Τορόντο Ράπτορς), Μπεν Σίμονς (Φιλαδέλφεια Σίξερς), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ) και Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα Πέισερς).

Στην Δύση ξεχώρισαν οι Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς), Ρουντί Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ), Μπράντον Ίνγκραμ (Νιου Ορλίανς Πέλικανς), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Χιούστον Ρόκετς) και Κρις Πολ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ).

Προπονητής στην ομάδα του ΛεΜπρόν θα είναι ο head coach των Λέικερς, Φρανγκ Βογκέλ, ενώ σε αυτή του Γιάννη ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Δεν θα είναι σίγουρα ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος ήταν head coach της ομάδας του Γιάννη στον All-Star Game της Σάρλοτ το 2019, αλλά ο προπονητής με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή. Αυτό σημαίνει ότι η θέση θα παιχτεί τις επόμενες εβδομάδες μεταξύ των Τέρι Στότς (Τορόντο Ράπτορς), Μπραντ Στίβενς (Μπόστον Σέλτικς), Έρικ Σποέλστρα (Μαϊάμι Χιτ) και Μπρετ Μπράουν (Φιλαδέλφεια Σίξερς).