2020 NBA All Star Game: Αρχηγός για 2η σερί χρονιά ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε αρχηγός στο All Star Game 2020 στο Σικάγο για 2η σερί χρονιά, καθώς ήταν πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή. Πρώτος σε ψήφους στη Δύση και αρχηγός ξανά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

2020 NBA All Star Game: Αρχηγός για 2η σερί χρονιά ο Αντετοκούνμπο!

Το «παρών» θα δώσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο 2020 NBA All Star Game, ενώ για δεύτερη σερί χρονιά θα είναι αρχηγός! Το NBA ανακοίνωσε τα σχετικά αποτελέσματα, με τον σούπερ σταρ των Μπακς να συγκεντρώνει 5.902.286 ψήφους, όντας πρώτος με διαφορά σε ψήφους στην περιφέρεια.

Στην Ανατολή μαζί με τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Κέμπα Ουόκερ (Σέλτικς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

Στη Δύση στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος και αυτός θα αναλάβει... αρχηγικά καθήκοντα, θα αγωνιστούν στη βασική πεντάδα οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Καουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προέκυψε ως εξής: 50% η ψήφος του κοινού, 25% η ψήφος των παικτών και 25% η ψήφος των εκπροσώπων των Media. Με τις καλύτερες πεντάδες να έχουν γίνει γνωστές, οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Δείτε σε VIDEO την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις βασικές πεντάδες του All Star Game: