Χόρνετς - Μπακς: NBA και Αντετοκούνμπο έτοιμοι να «λάμψουν» στο Παρίσι!

Σάρλοτ Χόρνετς και Μιλγουόκι Μπακς αναμετριούνται στο Παρίσι (24/1, 22:00) στο πλαίσιο των NBA Global Games 2020, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη του εμφάνιση στο γαλλικό κοινό. 

Χόρνετς - Μπακς: NBA και Αντετοκούνμπο έτοιμοι να «λάμψουν» στο Παρίσι!

Λίγες ώρες απομένουν για το τζάμπολ (24/1, 22:00) του αποψινού αγώνα του NBA Paris Game 2020 στο AccorHotels Arena του Παρισιού μεταξύ Σάρλοτ Χόρνετς και Μιλγουόκι Μπακς.

Ο σούπερ σταρ Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε για 2η σερί χρονιά αρχηγός στο All Star Game, είναι έτοιμος για το πρώτο του ματς στην «πόλη του Φωτός» στο NBA και θέλει μπροστά στο γαλλικό κοινό να οδηγήσει τα πρωτοπόρα της Ανατολής «ελάφια» (39-6) στη 40ή νίκη τους στη φετινή περίοδο και 8η συνεχόμενη με 9 νίκες στα 10 τελευταία ματς. Μοναδική απουσία για τον Μάικ Μπουντενχόλζερ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Ρόμπιν Λόπεζ, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ασθενής.

Στο στρατόπεδο της Σάρλοτ, οι Χόρνετς (15-30) να κάνουν την έκπληξη (κάτι που έχουν καταφέρει σε μεμονωμένες περιπτώσεις τη φετινή σεζόν) κόντρα στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο NBA και να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από 7 συνεχόμενες ήττες για να παραμείνουν κοντά στα playoffs. Χωρίς απουσίες η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, με τον Τζέιμς Μπορέγκο να υπολογίζει κανονικά όλους τους παίκτες του.

Ισορροπημένη παράδοση, στοιχηματικό αβαντάζ για τα «ελάφια»

Τη σεζόν 2019-20 Μπακς και Χόρνετς έχουν αναμετρηθεί μόνο μία φορά μέχρι στιγμής στην κανονική σεζόν του NBA στις 1/12/2019, με τους πρώτους να παίρνουν άνετη νίκη με 137-96. Από εκεί και πέρα στις εντός έδρας αναμετρήσεις των Χόρνετς με το Μιλγουόκι, όπως η αποψινή (η Σάρλοτ είναι τυπικά γηπεδούχος), οι δύο ομάδες μοιράζονται από νίκες έκαστη.

Από στοιχηματική άποψη βέβαια, είναι σαφές ότι οι πρωτοπόροι της Ανατολής είναι το απόλυτο φαβορί για να κάνουν το 2-0 στα φετινά τους ματς με τους Χόρνετς, αφού μέχρι στιγμής ο άσος παραμένει σταθερά περίπου 6 μονάδες πάνω από το διπλό.

«Το NBA θα επιστρέψει στο Παρίσι»

Με αφορμή τον προσεχή αγώνα Χόρνετς και Μπακς στο Παρίσι, ο κομισάριος του NBA Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι ομάδες της λίγκας θα αναμετρηθούν και πάλι στο Παρίσι για αγώνα της κανονικής περιόδου τον Ιανουάριο του 2021, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες:

«Θα παίξουμε ξανά στο Παρίσι την επόμενη χρονιά, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο... Είμαστε σε συζητήσεις με πολλές ομάδες, έχουμε αρκετά αιτήματα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο», τόνισε χαρακτηριστικά.