Αντετοκούνμπο για Στερν: «Ήξερε όλη την ιστορία μου και αυτό ήταν υπέροχο!» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε για τον Ντέιβιντ Στερν πως σήμαινε πολλά για τον ίδιο, αφού έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες από όλο τον κόσμο να παίξουν στο NBA ενώ μίλησε και για κάτι που του έκανε ξεχωριστή εντύπωση στον χαρακτήρα του.

Αντετοκούνμπο για Στερν: «Ήξερε όλη την ιστορία μου και αυτό ήταν υπέροχο!» (vid)

Ο Ντέιβιντ Στερν έφυγε από τη ζωή και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για την απώλεια του θρυλικού κομισάριου του NBA.

ΝΒΑ: Πέθανε ο Ντέιβιντ Στερν (pic)

Ο «Greak freak» δήλωσε πως όταν ο Ντέιβιντ Στερν φώναξε το όνομα του στα draft άλλαξε όλη του τη ζωή και πως χάρις σε αυτόν μπήκαν στην κορυφαία Λίγκα, και παίκτες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο όπως οι Κούκοτς και Ντόνσιτς.

Το NBA αποχαιρετάει τον Ντέιβιντ Στερν (pics)

Ο Γιάννης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό για τον Στερν που του έκανε πολύ θετική εντύπωση. Είπε ότι όταν συναντήθηκαν στα backstage μετά τα draft και συνομίλησαν, γνώριζε πάρα πολλά για τη ζωή του νεαρού άσου και γενικά την ιστορία του, κάτι που ήταν υπέροχο για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας διεθνής άσος είπε τα εξής:

«Έμαθα τα νέα όταν ξύπνησα. Θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Ξέρω πώς είναι να χάνεις τον ηγέτη της οικογένειάς σου. Τα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του και τα παιδιά του.

Σήμαινε πολλά για το άθλημα. Έδωσε σε παίκτες σαν εμένα, τον Λούκα (σ.σ Ντόντσιτς), τον Τόνι Κούκοτς, τον Πάου Γκασόλ, σε όλους τους παίκτες από όλο τον κόσμο, μία ευκαιρία. Θα λείψει από το παιχνίδι. Δεν γίνεται να μιλήσεις για το ΝΒΑ και να μην αναφερθείς στον Ντέιβιντ Στερν. Σίγουρα θα μας λείψει.

Ήταν αυτός που είπε το όνομά μου την ημέρα του ΝΒΑ Draft. Πριν πει το όνομά μου δεν ήξερα πολλά για αυτόν, αλλά όταν είπε το όνομά μου στο ΝΒΑ Draft άλλαξε η ζωή μου και της οικογένειάς μου. Άλλαξε τις ζωές πολύ κόσμου. είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στα παρασκήνια και ήξερε από πού είμαι και την ιστορία μου και αυτό ήταν υπέροχο».