Ράπτορς: Κάταγμα στον αντίχειρα ο Λάουρι!

Ο Κάιλ Λάουρι στάθηκε ξανά άτυχος, αφού υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο μέχρι στιγμής διάστημα.

Ράπτορς: Κάταγμα στον αντίχειρα ο Λάουρι!

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Κάιλ Λάουρι και τους Ράπτορς. Όπως γνωστοποίησε το Τορόντο, ο έμπειρος άσος υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και πρόκειται να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το διάστημα που θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.

Ο Λάουρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Πέλικανς (νίκη με 122-104 για το Τορόντο) και αποχώρησε αμέσως από το ματς, προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις των Ράπτορς.

Αυτό πάντως που καθιστά πιο ανησυχητική την κατάσταση του 33χρονου πόιντ γκαρντ είναι πως το καλοκαίρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό του αντίχειρα, κάτι που τελικά στέρησε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με τις ΗΠΑ, αφού δεν είχε ολοκληρώσει τη σχετική αποθεραπεία.

Τη σεζόν 2019-2020 ο Λάουρι έχει 21.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 36.2 λεπτά συμμετοχής.