ΗΠΑ: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Λάουρι! (pic)

Ο Κάιλ Λάουρι ανακοίνωσε μέσω του Instagram πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.  

ΗΠΑ: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Λάουρι! (pic)

Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση από την team USA, καθώς ο Λάουρι προστίθεται στην μεγάλη αυτή λίστα των All-star απόντων, διότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον αντίχειρα του.

Ο παίκτης των Ράπτορς ανακοίνωσε την απόφαση του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ενώ αναφέρει πως μετά το χειρουργείο που έκανε στον αντίχειρα πριν μερικές εβδομάδες, υπεβλήθη σε ορισμένες εξετάσεις και έτσι διαπιστώθηκε πως δεν θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει το Μουντομπάσκετ.

Ο γκαρντ λοιπόν των περσινών πρωταθλητών στο NBA, μπήκε στην ίδια λίστα με τους Τζέιμς Χάρντεν, Άντονι Ντέιβις, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Έρικ Γκόρντον, Κέβιν Λαβ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Μοντρέζλ Χάρελ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Τομπάιας Χάρις, Τζέι Τζέι Ρέντικ, Πολ Μίλσαπ, Τζούλιους Ραντλ, Ζάιον Γουίλιαμσον και Μάρβιν Μπάγκλεϊ.

Θυμίζουμε την 15αδα του Γκρέγκ Πόποβιτς: Μάρκους Σμαρτ(προσωρινά τραυματίας), Χάρισον Μπαρνς, Ντι Άαρον Φοξ, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον(All-star), Τζέισον Τέιταμ, Τζέιλεν Μπράουν, Κέμπα Γουόκερ(All-star), Ντέρικ Γουάιτ, Κάιλ Κούζμα, Ντόνοβαν Μίτσελ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ και Μέισον Πλάμλι.

Και η ανάρτηση του Λάουρι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Go USAB!! ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Lowry (@kyle_lowry7) στις