Ράπτορς: Παρέλαβαν τα δαχτυλίδια, υψώθηκε το λάβαρο του πρωταθλητή! (vid)

Πριν την έναρξη του αγώνα με τους Πέλικανς, στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου, οι Ράπτoρς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους και ύψωσαν το λάβαρο για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Ράπτορς: Παρέλαβαν τα δαχτυλίδια, υψώθηκε το λάβαρο του πρωταθλητή! (vid)

Ιστορικές στιγμές έλαβαν χώρα στη Scotiabank Arena του Τορόντο, με τους Ράπτορς να τιμώνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-19 από τη λίγκα.

Οι πρωταθλητές πριν την έναρξη του αγώνα με τους Πέλικανς, παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του, ενώ είδαν το λάβαρο να υψώνεται στον ουρανό της «καυτής» έδρας τους.

Σε μία σεμνή τελετή, ο Άνταμ Σίλβερ παρέδωσε τα δαχτυλίδια σε Δ.Σ., προπονητικό τιμ και φυσικά στους παίκτες που οδήγησαν τους Καναδούς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους! Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι Ράπτορς παρέλαβαν το μεγαλύτερο δαχτυλίδι που έχει δοθεί ποτέ στον αμερικανικό αθλητισμό με ένα διαμάντι 1.25 καρατίων και συνολικά 640 διαμαντάκια!

Μετά και τον τελευταίο παίκτη που παρέλαβε το δαχτυλίδι του, ο Κάιλ Λάουρι πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τον κόσμο να μετρήσει αντίστροφα για να ανέβει το λάβαρο του πρωταθλήματος.