Λόνζο Μπολ: «Το περίμενα ότι θα φύγω»

Ο Λόνζο Μπολ μιλάει για πρώτη φορά για την ανταλλαγή του στους Πέλικανς, ενώ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη συνέχεια.

Λόνζο Μπολ: «Το περίμενα ότι θα φύγω»

Ο Λόνζο Μπολ αποτέλεσε, μαζί με τους Τζος Χαρτ και Άντρε Ίνγκραμ, το πακέτο που προσέφεραν οι Λος Άντζελες Λέικερς στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς για χάρη του Άντονι Ντέιβις.

Ο τριτοετής, πλέον, γκαρντ μίλησε για πρώτη φορά από τη μέρα που έγινε ανταλλαγή και από τις πρώτες του κουβέντες παραδέχθηκε πως γνώριζε ότι αργά η γρήγορα θα έφευγε και πως είχε συμβιβαστεί.

Σε συνέντευξή του στο ESPN είπε τα εξής:«Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν κάπως ενθουσιασμένος. Είχα καταλάβει ότι κάποιος θα φύγει σύντομα. Ήξερα ήδη ότι ο Άντονι Ντέιβις ήθελε να έρθει πάρα πολύ. Όποτε σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις έναν παίκτη όπως αυτόν, θα πρέπει να κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να τον αποκτήσεις. Οπότε είχε ήδη αρχίσει να περιμένω, ειλικρινά. Και ήμουν χαρούμενος που μαζί μου ήρθαν και δύο παιδιά με τα οποία νιώθω άνετα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Ακόμη, συμπλήρωσε: « Αν αυτό είχε συμβεί στη πρώτη μου χρονιά, πιθανότατα να είχε στενοχωρηθεί, καθώς μεγάλωσα στο Λος Άντζελες, με ολόκληρη την οικογένειά μου να βρίσκεται εδώ και πάντα ‘ήθελα να είμαι ένας Λέικερ. Αλλά έπειτα από δύο χρόνια στη λίγκα, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα είναι μπίζνες, εφόσον μπορείς να παίξεις, αυτό αποτελεί ευλογία από μόνο του. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να ξεκινήσω».