Ουόριορς: Αγωνία για Ντουράντ, χάνει τα Game 3 και 4!

Οι Ουόριορς ανακοίνωσαν ότι θα παραταχθούν χωρίς "KD" στα Game 3, 4 και (αν χρειαστεί) Game 5 της σειράς κόντρα στους Μπλέιζερς. Παραμένει εκτός και ο Καζίνς.

Ουόριορς: Αγωνία για Ντουράντ, χάνει τα Game 3 και 4!

Οι Ουόριορς πήραν μια σπουδαία νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς (114-111), η οποία τους έδωσε προβάδισμα με 2-0 στην σειρά των δυτικών τελικών κόντρα στους Μπλέιζερς.

Ωστόσο, τα προβλήματα παραμένουν για το Γκόλντεν Στέιτ, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κέβιν Ντουράντ για ακόμα μερικά ματς.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Μπομπ Μάιερς, 30χρονος φόργουορντ δεν θα ταξιδέψει στο Πόρτλαντ για τα Game 3 και 4 της σειράς και η περίπτωσή του θα επαναξεταστεί σε μία εβδομάδα.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αυτή σημαίνει αυτόματα ότι ο Ντουράντ θα χάσει και το Game 5 της σειράς, αν χρειαστεί, αφού είναι προγραμματισμένο για τις 22/5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός Game 3,4 και 5 (αν γίνει) θα μείνει και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος επίσης θα επαναξεταστεί σε μία εβδομάδα.

Κερ: «Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Ντουράντ από ό,τι νομίζαμε»

Ανησυχία για τον παίκτη του εξέφρασε και το Στιβ Κερ στο φινάλε του Game 2 στο Όκλαντ:

«Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται η κατάστασή του και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πρόοδο. Είναι λίγο πιο σοβαρός ο τραυματισμός από ό,τι νομίζαμε στην αρχή, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Λαμβάνει θεραπεία όλη τη μέρα και κάνει σπουδαία δουλειά είναι αφοσιωμένος στον στόχο του. Ελπίζουμε να επιστρέψει κάποια στιγμή, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει».