NBA: Το 2-0 έκαναν Μπόστον και Χιούστον (vid)

Το 2-0 έκαναν Σέλτικς και Ρόκετς κόντρα στους Πέισερς και Τζαζ αντίστοιχα. Νωρίτερα  η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησε τους Πίστονς με 120-99.

NBA: Το 2-0 έκαναν Μπόστον και Χιούστον (vid)

Οι Σέλτικς πήραν μια αγχωτική νίκη κόντρα στους Πέισερς με 99-91 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέισον Τέιτουμ (26πόντους), ο οποίος καθόρισε το ματς καθώς πέτυχε τρίποντο (50 δευτερόλεπτα) πριν από το τέλος.

Η ομάδα του Μπράντ Στίβενς για τρία δεκάλεπτα βρισκόταν πίσω στο σκορ αλλά με ένα επιμέρους σκορ 31-12 στην τελευταία περίοδο νίκησε και έκανε το 2-0.

Άξιος συμπαραστάτης του Τέιτουμ ήταν ο Ίρβινγκ, ο οποίος είχε 37 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Για τους Πέισερς ο Μπόγιαν Μπογκαντάνοβιτς σημείωσε 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στο άλλο ματς οι Χιούστον νίκησαν εύκολα τους Γιούτα με 118-98. Οι Ρόκετς ξεκίνησαν δυναμικά το ματς και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα η ομάδα του Χιούστον έκανε franchise record στα τρίποντα στο ημίχρονο σε playoffs με 13 εύστοχα.

Πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Τζέιμς Χάρντεν οποίος σταμάτησε στους 32 πόντους. Για τους Τζαζ οι Ρίκι Ρούμπιο και Ρόις Ο' Νίλ ήταν πρώτοι σκόρερ με 17 πόντους.