Ο Χάρντεν ζήτησε την εξαίρεση διαιτητή από τους αγώνες των Ρόκετς

Σε μια κίνηση ασυνήθιστη για τα δεδομένα του NBA προχώρησε ο ηγέτης των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος ζήτησε την εξαίρεση ενός διαιτητή από τους αγώνες της ομάδας του.

Ο Χάρντεν ζήτησε την εξαίρεση διαιτητή από τους αγώνες των Ρόκετς

Ο «μούσιας» όπως είναι το παρατσούκλι του, είχε έντονα παράπονα από τον τρόπο που σφύριζε ο Σκοτ Φόστερ στο ματς του Χιούστον κόντρα στους Λέικερς, έναν αγώνα στον οποίο ο σούπερ σταρ των «ρουκετών» αποβλήθηκε με έξι φάουλ:

«Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία, αλλά είναι αγενής και υπερόπτης. Δεν μπορείς καν να του μιλήσεις κατά τη διάρκεια ενός ματς και πως αλλιώς θα χτίσεις μία σχέση με τους διαιτητές; Και δεν αναφέρομαι μόνο σε σφυρίγματα σημερινά (σ.σ. ματς με τους Λέικερς). Το θέμα είναι ποιος είναι στο παρκέ. Ήταν σε κάποια παιχνίδια μας στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας και αυτό θα πρέπει να το δούμε… Σίγουρα έχει προσωπικά με εμάς. Σίγουρα. Πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να ορίζεται στα παιχνίδια μας», είπε ο Χάρντεν μετά τον αγώνα, δείχνοντας ότι τα παράπονα για τη διαιτησία δεν περιορίζονται μόνο στα παρκέ της Ευρώπης!