Διαπληκτισμός Λούκα Ντόντσιτς με δημοσιογράφο του ESPN (vid)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι του Ντάλας με το Φοίνιξ, ο Λούκα Ντόντσιτς αντιπαρατέθηκε με δημοσιογράφο του ESPN.

Διαπληκτισμός Λούκα Ντόντσιτς με δημοσιογράφο του ESPN (vid)

Είχε ζωηρό... τρίτο ημίχρονο το παιχνίδι των Μάβερικς και Σανς, καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς ήρθε σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφο του ESPN, με αφορμή ένα επεισόδιο που έλαβε κατά τη διάρκεια του αγώνα με έναν φίλαθλο του Φοίνιξ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Τιμ ΜακΜάον έγραψε στα social media ότι ο Σλοβένος έδιωξε έναν φίλαθλο των Σανς ζητώντας τη συνδρομή της ασφάλειας. Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «Λούκα είσα κουρασμένος, βάλε τα... οπίσθιά σου στο διάδρομο»!

Ο Ντόντσιτς τού εξήγησε ότι τον έβριζε σε όλο το πρώτο ημίχρονο: «Σε είδα όταν μίλησες για το περιστατικό με τον φίλαθλο. Δεν ήταν αληθές σε καμία περίπτωση. Δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που είπε. Ήξερα όμως ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα το έβγαζες με αυτό τον τρόπο. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω τι μου είπε, αλλά ήξερα ότι θα ήσουν ο πρώτος που θα έλεγες κάτι τέτοιο. Είναι απλά γελοίο. Φαίνεσαι πάντα να είσαι ο πρώτος που θα πεις κάτι αρνητικό για εμένα».

H απάντηση του ρεπόρτερ του ESPN τού απάντησε: «Το 99% από αυτά που γράφω για εσένα είναι καλά». Ο Σλοβένος του τόνισε ότι «δεν ξέρω, δεν ξέρω». Ο Αμερικανός ρεπόρτερ απάντησε για το συμβάν με τον φίλαθλο ότι «καθόμουν δύο σειρές από πίσω σας» και ήρθε νέα απάντηση από τον Ντόντσιτς, που τόνισε: «Ήταν το μοναδικό πράγμα που είπε; Με έβριζε για ολόκληρο το πρώτο μέρος ή δεν άκουσες τίποτα άλλο;».